Ντεμακιγιάζ: Απαραίτητο ακόμη και εάν δεν είστε... βαμμένες

Πώς κάνουμε σωστό και γρήγορο καθαρισμό προσώπου;

Ντεμακιγιάζ: Απαραίτητο ακόμη και εάν δεν είστε... βαμμένες

Πολλά γράφονται και ακούγονται κατά καιρούς για το ντεμακιγιάζ των ματιών, αλλά και ολόκληρου του προσώπου.

Πρόκειται για μια συχνά «βαρετή» διαδικασία για τις γυναίκες. Ιδίως εάν γυρίσουν πολύ αργά το βράδυ στο σπίτι τους, κουρασμένες και ταλαιπωρημένες, αλλά και μετά από ξενύχτι, οι περισσότερες δεν έχουν το κουράγιο να… ξεβαφτούν. Όμως – ακόμη και σύντομο – είναι απαραίτητο.

Λίγο γαλάκτωμα πάνω σε βαμβάκι που θα αφαιρέσει το μακιγιάζ της ημέρας που πέρασε αποδεικνύεται συχνά σωτήριο για την επιδερμίδα που περνά από πολλές και δύσκολες καθημερινά διαδικασίες. Το ιδανικότερο είναι να ρίξουμε άφθονο νερό και να σκουπίσουμε το πρόσωπό μας με καθαρή πετσέτα.

Όμως, ακόμη και το σκέτο γαλάκτωμα ή το κλασικό baby oil που όλοι γνωρίζουμε, αρκεί για να απομακρύνει όλους τους δυσάρεστους «επισκέπτες» από το δέρμα μας.

Σημειώνουμε ότι ο καθαρισμός του προσώπου επιβάλλεται, ιδίως το βράδυ και ακόμη και εάν δεν είμαστε βαμμένες. Πολύ συχνά, ουσίες που προέρχονται από την κακή ατμόσφαιρα «κάθονται» και πρέπει να φύγουν και μόνον από άποψη υγιεινής. Γι’αυτό, αφιερώστε λίγα, ελάχιστα για την ακρίβεια λεπτά για τον εαυτό σας και δεν θα βγείτε χαμένη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top