Πώς χαρακτηρίζει την πρώην του ο Παπακαλιάτης;

Τι είπε αποκλειστικά στο Star για τον χωρισμό και όσα θα άλλαζε στη ζωή του

Πώς χαρακτηρίζει την πρώην του ο Παπακαλιάτης;

Για τον χωρισμό του από την Μαρίνα Καλογήρου μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του Star ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, που ανακοίνωσε το τέλος της σχέσης τους πριν από λίγες μέρες, με ένα κείμενό του σε ιστοσελίδα.

«Στάθηκαν πολλοί στο “πρόσφατα χωρισμένος”; Ο καθένας μπορεί να σταθεί όπου θέλει. Εγώ επιλέγω να μην απαντήσω, να μην ασχοληθώ και επιλέγω να είμαι λίγο πιο αποτελεσματικός. Ας αλλάξουμε λίγο, δεν έγινε τίποτα!», είπε ο Χριστόφορος.

Τονίζοντας πως δεν θα άλλαζε τίποτα στη ζωή του, ο ηθοποιός είχε μόνο καλά λόγια για την πρώην αγαπημένη του: «χωρίς τη Μαρίνα η ταινία δεν θα ήταν έτσι όπως είναι. Θεωρώ ότι είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα, όμορφη γυναίκα, ταλαντούχα ηθοποιός και, αν δεν ήταν η Μαρίνα στο ρόλο της Χριστίνας, η ταινία θα ήταν μισή».

«Μεγαλώνοντας βλέπεις αλλιώς τα πράγματα και, επειδή ζούμε σε μια εποχή και μια κοινωνία όπου τα πάντα αλλάζουν γύρω μας πολύ γρήγορα και όχι θετικά, επιμένω στην αλλαγή τρόπου σκέψης», απάντησε ο ηθοποιός στις άσχημες κριτικές, ενώ ανακοίνωσε πως όλα τα έσοδα που θα κάνει το «Αν» αύριο, Πέμπτη, θα διατεθούν εξολοκλήρου σε οικογένειες που το έχουν ανάγκη.

Δείτε την συνέντευξή του στην κάμερα του Star!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top