Ε… ΠΟΤΕ! Παντρεύεται η Τζούλια Αλεξανδράτου!

ΔΕΙΤΕ τον… γαμπρό και την αγγελία γάμου

Ε… ΠΟΤΕ! Παντρεύεται η Τζούλια Αλεξανδράτου!

Αυτό ήταν παιδιά, το κορίτσι λάστιχο, η ιέρεια του sex, η μούσα του ελληνικού πορνό, η γυναίκα που αναστάτωσε το πανελλήνιο με τις… σαμπάνιες της, η Τζούλια Αλεξανδράτου καλέ αποφάσισε να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας και να αφιερωθεί σε έναν και μοναδικό άνδρα!

alexandratou1.jpg



Αγόρια ηρεμήστε, η Τζούλια πλέον δεν ανήκει στον… λαό της! «Ανήκει» στο Κριστιάν Καρπόζηλο που εδώ και αρκετό καιρό χαίρεται τα χάδια της και τα φιλιά της.

Κι αν δεν μας πιστεύετε, να σας πούμε ότι δημοσιεύτηκε και η αγγελία του γάμου της χθες Τρίτη, πού νομίζετε παρακαλώ; Στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ!!!!!

alexandratou aggelia.jpg



Ο γάμος λοιπόν μαθαίνουμε ότι θα γίνει στη Βιέννη, γιατί ο Κριστιάν εκτός του ότι θα την παντρευτεί τη Τζούλια, την πήρε μαζί του και στα ξένα!!!!

Το ζευγάρι έτσι κι αλλιώς μένει εκεί, οπότε πού να τρέχουν να κάνουν το γάμο. Αφήστε που η star Τζούλια μπούχτησε πια με τη δημοσιότητα και δε θέλει να κάνει γάμο στην κόσμική Μύκονο, όπως θα φαντάζονταν πολλοί.

alexandratou2.jpg

Όσο για το αμαρτωλό παρελθόν της; Το έχει αφήσει πίσω της. Είπαμε, τώρα θα γίνει κυρία… Κοκοβίκου και θα το τιμά το στεφάνι της, όλα κι όλα.

alexandratou3.jpg

Οι εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσούσα Τζούλια μετανόησε και ο καλός της την αγάπησε γι’ αυτό που είναι. Εδώ σας λέω υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος.
alexandratou4.jpg

Τώρα μεταξύ μας για το… γάμο κρατείστε και μικρό καλάθι. Τζούλια είναι αυτή, ποτέ δεν ξέρεις με τι διαθέσεις θα ξυπνήσει το πρωί.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top