Φωκάς Ευαγγελινός: «Υπήρχαν στιγμές που δεν είχα δραχμή και έτρωγα για 3-4 μέρες ξηρούς καρπούς

Η σύγκρουση με τον πατέρα του, και η διαφωνία με τη Ρούλα Κορομηλά

Φωκάς Ευαγγελινός: «Υπήρχαν στιγμές που δεν είχα δραχμή και έτρωγα για 3-4 μέρες ξηρούς καρπούς

Για την τεράστια σύγκρουση που αναπτύχθηκε ανάμεσα σ΄εκείνον και τον πατέρα του, όταν του ανακοίνωσε πως παρατά τη σχολή Εμποροπλοιάρχων και θα γίνει χορευτής, μίλησε ο Φωκάς Ευαγγελινός:

«Ήμουν 18 χρονών. Ήταν ο πατέρας μου στον πάνω όροφο και εγώ στη σκάλα, όπου άρχισα να του λέω ότι σκέφτομαι να ακολουθήσω ένα άλλο επάγγελμα, κατεβαίνοντας ένα ένα τα σκαλιά. Όταν του είπα χορευτής, την ίδια στιγμή άκουγα από πάνω να εσκφενδονίζονται καρέκλες και τραπέζια. “Αν αυτή είναι η απόφαση σου, τότε θα πρέπει να συνεχίσεις μόνος σου” μου είπε, και σταμάτησε να με ενισχύει οικονομικά».

Πώς ήταν αυτή η περίοδος;

«Υπήρχαν στιγμές, που δεν είχα ούτε μια δραχμή και αναγκαζόμουν να τρώω για τρεις και τέσσερις ημέρες μόνο ξηρούς καρπούς. Δεν υπήρχε στο ψυγείο μου, ούτε ένα αυγό! Παράλληλα με τις σπουδές μου στην Κρατική Σχολή, δούλευα μετά τις 8 το βράδυ όταν τελείωναν τα μαθήματα, και μετά τις 12, σε ένα piano bar ως χορευτής. Ζήτημα να κοιμόμουν τέσσερις ώρες τη μέρα, και καμιά φορά στη σχολή με έπαιρνε ο ύπνος όταν είχαμε θεωρητικά μαθήματα».

Μιλώντας για τους παρουσιαστές που έχει κατά καιρούς χορογραφήσει, απάντησε ποιος ήταν ο πιο «κακός» μαθητής.

«Αυτή που έπρεπε να καθοδηγώ, ήταν η Ρούλα Κορομηλά, όχι επειδή δεν μπορούσε να χορέψει αλλά γιατί με τις χιλιάδες άλλες ασχολίες της, δεν είχε χρόνο να αφιερώσει στην πρόβα».

Στη συνέχεια, εξηγεί και τους λόγους που σταμάτησε η συνεργασία τους:

«Όσο γλυκός και διαλλακτικός είμαι με τους συνεργάτες μου, τόσο απόλυτος και αυταρχικός μπορώ να γίνω όταν προσπαθήσεις να μου επιβάλλεις κάτι. Δεν υπήρχε περίπτωση να υπακούσω σε διαταγές, πόσω μάλλον όταν προέρχονταν από ανθρώπους με τους οποίους είχαμε δουλέψει άψογα επί σειρά ετών».

Ποιος του έδινε όμως διαταγές;

«Ο Σαρτίνι. Αλλά επειδή ήταν ζευγάρι τότε η Ρούλα με το Στέφανο, δυσκολευόταν να κρατήσει τις ισορροπίες. Πάντως ακόμα κι αν ήρθαμε σε ρήξη, τα αισθήματα μου δεν άλλαξαν. Δεν έπαψα ποτέ να λατρεύω τη Ρούλα και πάντα λέω ότι χάρη σ΄εκείνη έγινα γνωστός στο ευρύ κοινό».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top