ΜΑΖΙ στην πίστα Πάριος, Χριστοδουλόπουλος, Πλούταρχος!

Τι έκανε η dream team του λαϊκού τραγουδιού;

ΜΑΖΙ στην πίστα Πάριος, Χριστοδουλόπουλος, Πλούταρχος!

Αυτό κι αν ήταν συνάντηση γιγάντων!!!! Γιάννης Πάριος, Μάκης Χριστοδουλόπουλος και Γιάννης Πλούταρχος βρέθηκαν να διασκεδάζουν μαζί στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά ο Σταμάτης Γονίδης και ο Νίκος Οικονομόπουλος και φυσικά κέρδισαν την προσοχή και το χειροκρότημα.

Οι τρεις τους τραγούδησαν μεγάλες, κλασικές, λαϊκές επιτυχίες και δεν σταματούσαν, αφού το χειροκρότημα του κόσμου ήταν ασταμάτητο.

Από την βραδιά δεν έλειψε και το χαρακτηριστικό χιούμορ του Σταμάτη Γονίδη που… «έπαιζε» από τη σκηνή με τους εκλεκτούς καλεσμένους του.

Είδαμε και τον Γιάννη Πλούταρχο που είχαμε καιρό να τον δούμε και φυσικά ο τραγουδιστής δεν αρνήθηκε να μιλήσει στην κάμερα του STAR για το ντοκιμαντέρ που ετοίμαζε για την τηλεόραση. Πρόκειται για ένα όδοιπορικό στην Ελλάδα, όπου θα δινόταν έμφαση στη μεσογειακή διατροφή και την ελληνική κουζίνα σε συνεργασία με τη Ρούλα Χάμου.

Βέβαια οι καιροί είναι δύσκολοι, ειδικά στην t.v, όμως ο τραγουδιστής δήλωσε αισιόδοξος, τονίζοντας ότι αν βγει στον αέρα θα είναι καλό από πολλές απόψεις.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top