Πώς αντέδρασαν η μικρή Αναστασία και ο Αλέξανδρος όταν η μπέμπα πήγε σπίτι;

Συγκινητικές στιγμές για την οικογένεια Ρουβά

Πώς αντέδρασαν η μικρή Αναστασία και ο Αλέξανδρος όταν η μπέμπα πήγε σπίτι;

Με μεγάλη ανυπομονησία περίμεναν την αδελφούλα τους η μικρή Αναστασία και ο Αλέξανδρος Ρουβάς. Τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της Κάτιας Ζυγούλη και του Σάκη Ρουβά άρχισαν να χοροπηδούν από ενθουσιασμό με το που άνοιξε η πόρτα και μπήκαν στο σπίτι η μαμά Κάτια και η μπέμπα.

sakis1.jpg


«Ήρθε η αδελφούλα μου» φώναζε η Αναστασία, ενώ ο Αλέξανδρος που είναι ακόμα πολύ μικρός και δεν μπορούσε να εκφράσει τα συναισθήματά του, απλά γελούσε με τα καμώματα της αδελφής του.

sakis2.jpg



Ο Σάκης κατέγραφε με την κάμερά του όλες τις συγκινητικές στιγμές, ενώ η Κάτια δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της και πήρε αμέσως στην αγκαλιά της τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της που της είχαν λείψει πολύ.

sakis3.jpg


Οι πρώτες μέρες με το μωρό στο σπίτι, όπως ήταν φυσικό είχαν μπόλικες αϋπνίες και μια μικρή αναστάτωση, όμως τόσο ο Σάκης, όσο και η Κάτια πιστεύουν ότι το τρίτο τους παιδάκι θα φέρει τις ισορροπίες που πρέπει στην οικογένειά τους.

sakis4.jpg


Το δωμάτιο της μικρής είναι σε παλ αποχρώσεις του μπεζ και του ροζ, όπως και της Αναστασίας.

sakis5.jpg



Κι ενώ η Κάτια είναι πολύ απασχολημένη ��ε τη μικρή, ο Σάκης έχει αναλάβει την Αναστασία και τον Αλέξανδρο. Έχει βέβαια και την αμέριστη βοήθεια των γονιών της Κάτιας, που βρίσκονται δίπλα τους και τους βοηθούν με τα παιδιά.

sakis6.jpg



Έτσι τις προάλλες, η φωτογραφικός φακός κατέγραψε την Αναστασία και τον Αλέξανδρο με τη γιαγιά και τον παππού να απολαμβάνουν τον περίπατό τους.

sakis7.jpg


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top