Ζευγάρι με μοντέλο από την Κύπρο ο Stan;

Οι κοινές φωτογραφίες που επανέφεραν τις φήμες

Ζευγάρι με μ��ντέλο από την Κύπρο ο Stan;

Τις φήμες που θέλουν τον Stan ζευγάρι με την Κύπρια miss Tουρισμός, Άννα – Μαρία Αναξαγόρου, επαναφέρουν στο προσκήνιο κοινές φωτογραφίες που δημοσίευσαν κυπριακά μέσα ενημέρωσης! Και μπορεί ο τραγουδιστής και το μοντέλο να μην λένε ότι έχουν σχέση, όμως, όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά!

Σύμφωνα με το showtime-cy, ο νεαρός τραγουδιστής και το μοντέλο είναι τρελά ερωτευμένοι και δίνουν συχνά πυκνά ραντεβού πότε στην Κύπρο και πότε στην Ελλάδα, ενώ προσπαθούν να κρατούν την σχέση τους κρυφή.

stan1.jpg

Πάντως, οι φήμες για το ειδύλλιο άρχισαν αφότου το μοντέλο πρωταγωνίστησε στο video clip του Stan για το «Ταξίδεψέ Με» και ο τραγουδιστής τις είχε διαψεύσει: «αγαπώ την Άννα - Μαρία, ίσως λίγο παραπάνω από τους άλλους φίλους, αλλά δεν υπάρχει ερωτική σχέση», είχε πει σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

stan2.jpg

Ωστόσο, οι πληροφορίες επιμένουν ότι Stan και Άννα – Μαρία είναι μαζί κι ας μην θέλει κανείς από τους δύο να το παραδεχθεί!
Εξάλλου, δεν είναι λίγες οι φορές που ο τραγουδιστής έχει δηλώσει πως δεν ενδιαφέρει τον κόσμο η προσωπική του ζωή, αλλά η δουλειά του...

Δείτε στο βίντεο το clip με το οποίο γνωρίστηκαν Stan και Άννα - Μαρία

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top