Pattinson, Jackman, Tatum, Gossling και Butler μιλάνε για τη ζωή τους!

ΔΕΙΤΕ τι λένε οι ωραιότεροι άνδρες του Ηοllywood για τα προσωπικά τους

Pattinson, Jackman, Tatum, Gossling και Butler μιλάνε για τη ζωή τους!

Για τη ζωή, τα λάθη, τα ελαττώματα τους και τα προσωπικά τους, μίλησαν οι ΠΕΝΤΕ ωραιότεροι άνδρες του Hollywood!

Ξεκινάμε με τον Chaning Tatum, που αποκάλυψε την έκπληξη που είχε κάνει στη σύζυγο του, στο πρώτο τους ραντεβού:

«Μου είχε πει ότι η Χαβάη είναι ο αγαπημένος της προορισμός. Οπότε στα γενέθλια της, της είπα ότι θα βγαίναμε για φαγητό, ετοίμασα μια βαλίτσα, πήγαμε στο αεροδρόμιο και φύγαμε για τη Χαβάη».

CHANING.jpg
Ο Ryan Gossling από την άλλη, λέει πως μπορεί να ζήσει και χωρίς τη δημοσιότητα:

«Δεν με απασχολεί να είμαι πάντα στο προσκήνιο. Αν δεν θέλεις, δεν χρειάζεται να δίνεις σημασία σε ο,τι συμβαίνει γύρω σου, και έτσι, δεν επηρεάζεται η προσωπική σου ζωή».

gossling.jpg
Ο Robert Pattinson από την άλλη, λέει πως του έχει λείψει η ανωνυμία:

«Είναι ένα προνόμιο και δεν το συνειδητοποιείς εύκολα». Μιλώντας για τις σχέσεις, δηλώνει πως «χρειάζονται χρόνο για να εδραιωθούν και να χτιστούν», ενώ σχολιάζοντας την έκταση που πήρε η απιστία της Kristen Stewart τονίζει πως: «Αν ο κόσμος θέλει να βρίσκεσαι μέσα σε μια σαπουνόπερα, τότε αυτό θα γίνει. Και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για να το αλλάξεις».

pattinson.jpg
Συνεχίζουμε με τον Hugh Jackman, που μιλά με τα καλύτερα λόγια για τη σύζυγο του, λέγοντας:

«Είμαι πολύ τυχερός. Έχω μια καταπληκτική σύζυγο, με την οποία μοιράζομαι τα πάντα και επικοινωνούμε εξαιρετικά». Μάλιστα δεν διστάζει να παραδεχτεί τα ελαττώματα του:

«Ο Russell Crowe, μου έχει υπενθυμίσει πόσο κακός είμαι στο να λέω «όχι». Αν ρωτήσετε τη σύζυγο μου, θα σας πει πόσο αναποφάσιστος είμαι, πόσο άτσαλος στα μερεμέτια, και ότι δεν έχω ιδιαίτερα καλή μνήμη».

jackman.jpg
Τέλος, ο Gerard Butler, μιλά για το παρελθόν, λέγοντας πως «με κάνει να νιώθω τύψεις και αρκετές φορές πόνο. Πιστεύω όμως ότι όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο».

Μάλιστα τονίζει πως «δεν είμαι πια το άγριο παιδί που ήμουν παλιά, αλλά εννοείται πως πάντα μου αρέσει να περνάω καλά. Πολλές φορές κάθομαι στο κρεβάτι μου, διαβάζω το βιβλίο μου και σκέφτομαι: “Ελάτε να με δείτε τώρα”. Ο γυναικάς, διαβάζει ήσυχα το βιβλίο του στο κρεβάτι του».

butler.jpg


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top