Μαλλιοτράβηγμα στο Hollywood: Άγρια κόντρα ανάμεσα στην Lady Gaga και τη Sharon Osbourne

Βγήκαν τα μαχαίρια στη showbiz

Μαλλιοτράβηγμα στο Hollywood: Άγρια κόντρα ανάμεσα στην Lady Gaga και τη Sharon Osbourne

Με τη Lady Gaga τα έβαλε η Sharon Osbourne, κατηγορώντας την ότι θέλει απεγνωσμένα να τραβήξει την προσοχή με το να κριτικάρει την κόρη της, Kelly.

Μάλιστα η Sharon έστειλε δημόσια επιστολή στη Lady Gaga στην οποία τη χαρακτηρίζει «νταή»

gaga1.jpggaga2.jpg

«Σε λέω νταή γιατί έχεις 32 εκατ. followers που κρέμονται από κάθε σου λέξη και τώρα αποφάσισε να βάλεις στο στόχαστρό σου την Kelly. Είσαι τόσο απελπισμένη που θέλεις να κερδίσεις προσοχή από αυτό», έγραψε η Sharon Osbourne, έξαλλη π ου η Lady Gaga τα έβαλε με το κοριτσάκι της.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Kelly Osbourne σε συνέντευξή της είπε ότι μάλλον η Lady Gaga είναι έγκυος και θέλει να το κρύψει, γι’ αυτό και φορά ρούχα που καλύπτουν την κοιλιά της.

Τι το’ θελε; Τα… «τερατάκια» της Gaga χτύπησαν και έγινε ο κακός χαμός. Άρχισαν να εξαπολύουν απειλές για τη ζωή της Kelly και να τη βρίζουν με ότι χειρότερη βρισιά μπορείτε να φανταστείτε.

gaga3.jpg

«Πίστευα ότι η Lady Gaga ήταν υπέρμαχος της προσπάθειας κατά της βίας . Ένα tweet της θα αλλάξει εντελώς την κατάσταση. Δεν ζητώ να τακτοποιήσει το θέμα η ίδια άμεσα, αλλά θα μπορούσε να ζητήσει από τους θαυμαστές της να δείξουν λίγο μεγαλύτερο σεβασμό», έγραψε στην επιστολή της η Sharon.

Και η Lady Gaga απάντησε αμέσως μέσω της σελίδας littlemonsters.com.

«Ως επικεφαλής του ιδρύματος Born This Way εγώ και η μητέρα μου θα θέλαμε να δουλέψουμε μαζί με τους θαυμαστές μας για τη δημιουργία ενός κόσμου με μεγαλύτερη ευγένεια και γενναιότητα. Η Kelly επέλεξε να ακολουθήσει ένα άλλο μονοπάτι. Η εκπομπή της είναι μες στον αρνητισμό. Πολλές φορές έχεις γελάσει και έχεις κοροϊδέψει καλλιτέχνες σαν να ήταν ζώα σε ζωολογικό κ��πο. Είναι τρομερό να σε βλέπουμε να μεταμορφώνεσαι σε μια όμορφη, αδύνατη γυναίκα που κοροϊδεύει τους άλλους. Γιατί δεν βοηθάς; Γιατί δεν υπερασπίζεσαι άλλα άτομα που έχουν πέσει θύματα λόγω της εικόνας τους;», γράφει στην επιστολή της η Lady Gaga, ρίχνοντας λάδι στη φωτιά.

Και φυσικά το γαϊτανάκι συνεχίστηκε με την Sharon να την κατηγορεί ότι είναι εμπαθής και τα έχει στοχοποιήσει την κόρη της.

Αυτή η κόντρα δεν λέει να τελειώσει σύντομα. Έτσι να γίνονται κάτι τέτοια για να ανάβουν τα αίματα και στο Hollywood.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top