ΝΕΟ εξώδικο του Τόνι Μαυρίδη στην Έλενα Παπαρίζου!

ΤΕΛΟΣ δεν έχει η κόντρα του πρώην ζευγαριού

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star, o πρώην σύντροφος της, κάνοντας κίνηση ματ, της έστειλε και νέο εξώδικο.

Αντικείμενο της διαμάχης; η εταιρία καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων που έχουν από κοινού, οι υποχρεώσεις τους στην εφορία, αλλά και τα κέρδη του καθενός.

Χαρακτηριστικά, στο εξώδικο του προς την Παπαρίζου, ο Μαυρίδης αναφέρει:

«Καθ’ όλα τα έτη λειτουργίας της εταιρίας προβαίνατε σε αλόγιστες σπατάλες (πανάκριβα είδη ένδυσης, ταξίδια αναψυχής κ.τ.λ), άσχετες με τις εταιρικές υποχρεώσεις και τον εταιρικό σκοπό, καταβάλλοντας χρήματα από τα έσοδα της εταιρίας μας, ενώ ταυτόχρονα παρανόμως, δεν αποδίδατε σε εμένα τα εταιρικά κέρδη».

Στο εξώδικο του, ο Μαυρίδης δηλώνει «ριγμένος» οικονομικά, και την κατηγορεί για αλόγιστες σπατάλες με χρήματα της εταιρίας τους. Χαρακτηριστικό είναι, πως σύμφωνα με πληροφορίες, το φόρεμα της Έλενας στην πρεμιέρα της με τον Αντώνη Ρέμο πριν από τρία χρόνια, κόστιζε… 20.000 ευρώ!

Και συνεχίζει στο εξώδικο του:

«Παρότι έχετε κατ΄επανάληψη κληθεί, δεν αποδώσατ�� την λογοδοσία των εσόδων της εταιρίας, και των αναλογούντων σε εμένα κερδών, ουδέποτε μου αποδώσατε τα οικονομικά στοιχεία της εταιρίας. Σας δηλώνων ότι καταγγέλλω τη μεταξύ μας υφιστάμενη εταιρία, με την επωνυμία “ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε”».

Το θέμα που προκύπτει όμως, έχει ως εξής. Αν γίνει εκκαθάριση όπως ζητά ο Τόνι, ή θα αναγνωρίσει η Έλενα Παπαρίζου το ποσό που υποστηρίζει ο Μαυρίδης ότι του οφείλει, ή θα αποδείξει πως δεν του χρωστάει τίποτα. Το σίγουρο είναι πως όλα τα οικονομικά, θα βγουν στο φως.

Το μεγάλο παράπονο του Τόνι, είναι ότι δεν εισέπραττε τα κέρδη που του αναλογούσαν. Όσο ήταν ζευγάρι, δούλευαν μαζί, αλλά το ταμείο το διαχειριζόταν η Έλενα, κάτι το οποίο αναφέρει στο εξώδικο του:

«Η συμβολή ��ου στην εταιρία έφτασε σε σημείο να καταστεί η παροχή των υπηρεσιών μου προς αυτή, το κύριο αντικείμενο της εν γένει επαγγελματικής μου δραστηριότητας, συμβάλλοντας στην προσωπική σας καλλιτεχνική επιτυχία».

Ο Τόνι, την καλεί σε συνάντηση την επόμενη εβδομάδα, και ζητά την εκκαθάριση της εταιρίας και τη ρύθμιση των οικονομικών τους διαφορών.

Σε περίπτωση όμως που η Έλενα δεν δεχτεί συνάντηση, σύμφωνα με πληροφορίες του Star, ο πρώην σύντροφος της, θα καταθέσει και μήνυση εναντίον της!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top