Ο Stan «κρέμασε» το «Dancing» ακυρώνοντας την εμφάνιση του!

Αφορμή στάθηκε η Κατερίνα Στανίση -Τι δήλωσε η τραγουδίστρια

Ο Stan «κρέμασε» το «Dancing» ακυρώνοντας την εμφάνιση του!

Την περασμένη Κυριακή η Ζέτα Μακρυπούλια ανακοίνωσε τα ονόματα του Stan και της Κατερίνας Στανίση που θα χορέψουν στο « Dancing with the stars».

Ο Stan ξεκίνησε αμέσως τις πρόβες, καθώς είχε επιλέξει και το κομμάτι.

Το show χορού μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο facebook όμως σήμερα έγραψε: «Κι εκεί που για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ανακοινώνει live η Ζέτα καλεσμένο, ο Stan ακυρώνει την εμφάνιση του. Και θα χόρευε και Michael Jackson με την Άννα Πολύζου. ΠΟΣΟ ΚΡΙΜΑ! Πάει ο διαγωνισμός πάνε και οι προσκλήσεις».

Τι ακριβώς συνέβη;;

Ο manager του τραγουδιστή πήρε τηλέφωνο και ακύρωσε την εμφάνιση του. Αμέσως, ο Stan έγραψε στο Twitter του πως «λόγω εμφανίσεων στην Κύπρο δυστυχώς δεν θα υπάρχει «Dancing» για αυτό το Σαββατοκύριακο».

Γιατί όμως ακύρωσε την εμφάνιση του;;

Πληροφορίες θέλουν τον Stan να πάγωσε τη συμμετοχή του γιατί ήθελε να είναι μόνος στο show και όχι με την Κατερίνα Στανίση!!

Τι απάντησε η Κατερίνα Στανίση;;

«Δεν γνωρίζω πως ακύρωσε την εμφάνιση του. Δεν νομίζω ότι είναι αυτός ο λόγος. Δεν το ξέρω το παλικάρι. Δεν θέλω να ασχοληθώ».

Η ανακοίνωση της EMI

«Έχει γίνει λάθος από την ομάδα management, καθώς δεν γνώριζε τις εμφανίσεις του τραγουδιστή στην Κύπρο» ανακοίνωσε η εταιρεία στην οποία ανήκει ο Stan.

Ποια θα αντικαταστήσει τον τραγουδιστή στο show χορού;

Η sexy Θωμαΐς Απέργη!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top