AYTA είναι τα γεγονότα της showbiz που μας έμειναν αξέχαστα μες το 2012!

Χωρισμούς, γεννητούρια, γάμους... ΟΛΑ τα είχε ο μπαξές!

AYTA είναι τα γεγονότα της showbiz που μας έμειναν αξέχαστα μες το 2012!

Επιμέλεια: Βεργιώτη Χριστίνα, Ντούρου Ευαγγελία, Ολγίνα Σαντίκου, Θεοδώρου Βαγγέλης

Το 2012 φεύγει, αλλά τα γεγονότα που συνέβησαν τη χρονιά που πέρασε, θα μας το κάνουν… αξέχαστο!

Όλα τα είχε ο μπαξές. Ειδήσεις που μας σόκαραν, και ειδήσεις που μας ξάφνιασαν ευχάριστα έλαβαν χώρα τόσο στην διεθνή όσο και στην ελληνική showbiz.

Πάμε να τα θυμηθούμε ξανά;

Ιανουάριος:

Ο καινούργιος χρόνος πέρυσι, μας μπήκε με χωρισμούς, γεννήσεις αλλά και αρραβώνες!

Ξεκινάμε με την Beyonce, που στις 7 του μήνα έφερε στον κόσμο την μονάκριβη κορούλα της Blue Ivy Carter, και από τότε στη ζωή της, όλα έγιναν… ΜΠΛΕ.

beyonce.jpg
Η Μiley Cyrus πάλι αρραβωνιάζεται τον καλό της Liam Hemsworth, το ίδιο και η Halle Berry, τον Olivier Martinez.

miley cyrus.jpgberry.jpg
Ο Ιανουάριος όμως, δεν μπαίνει τόσο καλά για την Heidi Klum και τον Seal, μετά από 7 χρόνια σχέσης, και 4 παιδιά.

SealHeidiKlum.jpg
Το ίδιο και για την Eva Longoria, που χωρίζει από τον αγαπημένο της, Eduardo Cruz, μετά από περίπου ένα χρόνο σχέσης.

longoria.jpg

Φεβρουάριος:

Με μια είδηση που μας ξάφνιασε μας μπήκε ο δεύτερος μήνας του χρόνου, μιας και η είδηση του ξαφνικού γάμου της Κατερίνας Θάνου με τον Αλέξανδρο Παρθένη, έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία, αιφνιδιάζοντας μας.

parthenis.jpg
Ωστόσο, η είδηση που μας συντάραξε, ήταν ο τραγικός θάνατος της Whitney Houston, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στη μπανιέρα του ξενοδοχείου της, με την επίσημη ιατροδικαστική εξέταση να «μιλά» για υπερβολική χρήση ναρκωτικών. Ωστόσο, ένα χρόνο μετά, αλλάζουν όλα τα δεδομένα, μιας και τωρινά δημοσιεύματα, κάνουν λόγο για δολοφονία της τραγουδίστριας από εμπόρους ναρκωτικών!

houston.jpg
Μάρτιος:

Φτωχός από γεγονότα ο Μάρτιος, αλλά ευχάριστος σαν μήνας, μιας και μαθαίνουμε, πως η Tori Spelling, είναι για ΤΕΤΑΡΤΗ φορά έγκυος, μόλις τρεις μήνες μετά τη γέννηση του τρίτου της παιδιού! Εγκυμοσύνη που μας απασχόλησε και τους επόμενους μήνες, μιας και η ηθοποιός παραλίγο να χάσει τη ζωή της κατά τη διάρκεια της τέταρτης εγκυμοσύνης της.

spelling.jpg
Απρίλιος

Το ελληνικό τραγούδι θρηνεί τον ξαφνικό χαμό του Δημήτρη Μητροπάνου. Η μεγάλη φωνή του Τρικαλινού τραγουδιστή θα σιγήσει για πάντα στις 17 Απριλίου. Ο λαϊκός τραγουδιστής μεταφέρεται με οξύ πνευμονικό οίδημα στο νοσοκομείο, όπου και αφήνει την τελευταία του πνοή σε ηλικία 64 ετών.

mitropanos.jpg
Τον ίδιο μήνα η πολίστρια Μαρία Τσουρή, με την κοιλίτσα τούρλα, παντρεύεται με πολιτικό γάμο τον καλό της Παναγιώτη Βασιλόπουλο, στο δημαρχείο Γλυφάδας, ενώ ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανακοινώνει και επίσημα το χωρισμό του από τη Νικόλ Κοτοβός.

arnaoytogloy kotovos.jpg
Μάιος

Ο Μάιος ξεκινά με την τρα��ική είδηση του χαμού του Κώστα Καρρά. Ο γνωστός ηθοποιός έδωσε σκληρή μάχη με τον καρκίνο, δεν μπόρεσε όμως να τον νικήσει. "Φεύγει" σε ηλικία 67 ετών στις 6 Μαΐου, κάνοντας φτωχότερο το ελληνικό θέατρο.

kostas-karras.jpg

Λίγες μέρες αργότερα, η Alessandra Ambrosio γίνεται για δεύτερη φορά μανούλα. Ο άγγελος της Victoria's Secret φέρνει στον κόσμο το γιο της και λίγους μόλις μήνες μετά επιστρέφει δριμύτερη στις πασαρέλες.

ambrosio.jpg
Η Ναταλία Γερμανού έχει νέο amore και δηλώνει full ερωτευμένη. Η παρουσιάστρια αυτή τη φορά κάνει την έκπληξη και γοητεύεται από έναν συνομηλικό της, τον Γιώργο Νινιό, με τον οποίο κάνουν και την πρώτη τους επίσημη εμφάνιση στις 22 Μαΐου. Το ειδύλλιο όμως δεν κρατά πολύ.

natalia-germanou-giorgos-ninios.jpg
Ιούνιος

Το καλοκαίρι ξεκινά με έναν χωρισμό. Ο Γιώργος Σαμπάνης και η Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη δίνουν τέλος στη σχέση τους και αποφασίζουν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.

sampanis.jpg
Τον ίδιο μήνα το Hollywood συνταράζεται από την είδηση του χωρισμού του Johnny Depp και της Vanessa Paradis. Μετά από 14 χρόνια κοινής ζωής, χωρίς γάμο, αλλά με δύο παιδιά, οι δυο τους ρίχνουν τίτλους τέλους στη σχέση τους και στην κοινή τους ζωή.

johnny_depp_vanessa_paradis_360.jpg
Τέλος, στις 21 του μήνα η Μαρία Τσουρή φέρνει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, ένα υγιέστατο αγοράκι που έρχεται να ολοκληρώσει την ευτυχία της.

tsouri gamos.jpg
Ιούλιος

Κεραυνός εν αιθρία στη διεθνή showbiz: έπειτα από πέντε χρόνια γάμου και ένα παιδί, ο Tom Cruise και η Katie Holmes χωρίζουν μες στο κατακαλόκαιρο, στα τέλη Ιουλίου!

Tom-Cruise-Katie-Holmes-Divorce.jpg

Ο ένας χωρισμός διαδέχεται τον άλλον, αφού στο καπάκι χωρίζουν Κωνσταντίνος Σκορδάλης- Νίνα Λοτσάρη! Έπειτα από 10 χρόνια σχέσης και κοινής πορείας, τραβάνε χωριστούς δρόμους.

lotsarh.jpg
Συντετριμμένος ο Robert Pattinson με το κέρατο που του έριξε η αγαπημένη του Kristern Stewart!! Η ηθοποιός χαμουρεύεται δημοσίως με τον παντρεμένο Rupert Sanders..

patinson.jpg
Αύγουστος

Ο γίγαντας από το «Πράσινο μίλι» αφήνει την τελευταία του πνοή. Ο Michael Clarke Duncan έφυγε από τη ζωή από πνευμονική ανεπάρκεια. Ο καλός του φίλος Tom Hanks ήταν εκεί και έβγαλε έναν συγκινητικό αποχαιρετιστήριο λόγο.

prasino mili.jpg
Η αγάπη της Jennifer Aniston για τον Justin Theroux επισφραγίζεται με ένα «I DO»!!

aniston.jpg
Ο Justin έχει γενέθλια και η σύντροφος του για δώρο του απάντησε στην πρόταση γάμου!

15 Αύγουστο και σκάνε σαν ΒΟΜΒΑ οι γυμνές φωτογραφίες της Kate Middleton από τις διακοπές της στη Νότια Γαλλία με τον πρίγκιπα William!! Έξαλλη η βασιλική οικογένεια με τους αδίστακτους παπαράτσι..

kate-middleton-naked-photographs.jpg


Η Άριελ Κωνσταντινίδη ανοίγει την καρδιά της και αποκαλύπτει τον χωρισμό της από τον Σωκράτη Αλαφούζο. Με δάκρια στα μάτια δεν το χωράει ο νους της...

ariel.jpg
Σεπτέμβρης

Για πρώτη φορά, στις 17 του Σεπτέμβρη, ο Κώστας Μηλιωτάκης μιλά και επιβεβαιώνει τον χωρισμό του από την Αγγελική Ηλιάδη. Ο γνωστός συνθέτης είπε ότι με την Αγγελική δεν είναι πλέον μαζί και ότι ο χωρισμός τους είναι οριστικός.

miliotakis_iliadi2.jpg

9 του Σεπτέμβρη: Μια ημέρα που θα θυμάται για πάντα η Blake lively, καθώς ενώνεται με τα δεσμά του γάμου(μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας) με τον αγαπημένο της και πρώην σύζυγο της Scarlett Johansson, Ryan Reynolds!

blake lively ryan.jpg
Οκτώβρης:

Ατύχημα – σοκ στην πρεμιέρα της Άννας Βίσση: η τραγουδίστρια πέφτει από ύψος δύο μέτρων, σε καταπακτή της σκηνής! Μεταφέρεται στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώνεται πως έχει σπάσει τα πλευρά της και παραμένει στο κρεβάτι.

vissi.jpg
Τον ίδιο μήνα, μία ακόμα δυσάρεστη είδηση συγκλονίζει την ελληνική showbiz. Ο Λάμπης Λιβιεράτος «λυγίζει» μετά τον χωρισμό του και την αυτοκτονία του αδερφού του και νοσηλεύεται στην ψυχιατρική κλινική του «Σωτηρία».

Justin Timberlake και Jessica Biel παντρεύονται τον Οκτώβριο στην Ιταλία, σε μία τελετή με λιγοστούς καλεσμένους και κόστος... 6,5 εκατομμύρια δολάρια, ενώ η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λεό Πατσίτσας γίνονται γονείς, καθώς στις 24 του μήνα έρχεται στον κόσμο η κόρη τους.

τομβερ.jpg
Νοέμβριος:

Μετά το ατύχημα και την νοσηλεία της, η Άννα Βίσση επιστρέφει στο «LAV @ Κέντρο Αθηνών». Η τραγουδίστρια γνωρίζει την αποθέωση και, μάλιστα, στέκεται στο σημείο από το οποίο έπεσε και τραγουδά όλο νόημα το «Είμαστε Ακόμα Ζωντανοί»!

Λίγες ημέρες μετά, στις 29 Νοεμβρίου, ο Νίκος Αλιάγας κρατά στην αγκαλιά του το πρώτο του παιδί, την κορούλα του, καρπό του έρωτά του με την Τίνα Γρηγορίου.

aliagas_tina.jpg
Δεκέμβριος:

Ο τελευταίος μήνας του 2012 μπαίνει με ευχάριστα: η Kate Middleton εισάγεται στο νοσοκομείο με πολλές ναυτίες και ζαλάδες, κάνοντας το Παλάτι να ανακοινώσει τον επικείμενο ερχομό του πελαργού.

μιδ.jpg
Ένα χρόνο μετά τον χωρισμό τους, ο Ashton Kutcher... θυμάται και καταθέτει τα χαρτιά για το διαζύγιο με την Demi Moore, επικαλούμενος «αγεφύρωτες διαφορές», ενώ το 2012 μας αποχαιρετά με... γεννητούρια: η Καλομοίρα φέρνει στον κόσμο τα δίδυμα αγοράκια της, τα οποία θα πάρουν τα ονόματα Νίκος και Δημήτρης, από τους παππούδες τους!

ashton-kutcher-demi-moore.jpg


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top