Οι stars που αρραβωνιάστηκαν μέσα στις γιορτές

Πήραν δαχτυλίδι και είπαν το μεγάλο… «ναι»

Οι stars που αρραβωνιάστηκαν μέσα στις γιορτές

Επιμέλεια: Ευαγγελία Ντούρου

Οι stars του Hollywood είναι πολύ ρομαντικές ψυχές και θέλουν να έχουν ατμόσφαιρα για να πάρουν τις πιο σημαντικές αποφάσεις της ζωής τους. Έτσι πολλοί ήταν αυτοί που αποφάσισαν να κάνουν πρόταση γάμου στις καλές τους μέσα στις γιορτινές μέρες, δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο και κάτω από το… γκι!

Πρώτος και καλύτερος ο φρεσκοπαντρεμένος Justin Timberlake που αποφάσισε να ζητήσει το χέρι της καλής του, Jessica Biel μετά από τεσσεράμισι χρόνια, ανήμερα Χριστουγέννων και με σύσσωμη την οικογένεια παρούσα στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Φυσικά το κορίτσι είπε αμέσως «ναι» και πριν λίγους μήνες είχαμε και τον γάμο.

timberlake.jpg

Χριστούγεννα και μάλιστα την ημέρα που έκλεινε τα 40 του χρόνια αποφάσισε να κάνει πρόταση γάμου στην Britney Spears και ο Jason Trawick. Η Britney ελπίζει το τρίτο στεφάνι να είναι και τυχερό, αλλά δεν βιάζεται κιόλας να το βάλει, αφού με τον καλό της μετά τον αρραβώνα το πάνε λάου, λάου.

spears.jpg

Μετά από δύο παιδιά και σχεδόν τέσσερα χρόνια σχέσης, ο Matthew McConaughey αποφάσισε ότι έφτασε η κατάλληλη στιγμή για να ζητήσει το χέρι της καλής του και μητέρας των παιδιών, Camila Alves. Εντάξει, είπε ο άνθρωπος να το τρενάρει όσο μπορεί και να απολαύσει λίγο παραπάνω την εργένικη ζωή, όμως τελικά το πήρε το κορίτσι και έκανε και τρίτο παιδί.

matthew-mcconaughey-camila-alves.jpg

Ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι ανήμερα Χριστουγέννων πρόσφερε και στην Anne Hathaway ο καλός της Adam Shulman. Οι δυο τους είναι μαζί από το 2008, ζουν τον απόλυτο έρωτα και η Anne φαίνεται ότι βρήκε επιτέλους το άλλο της μισό.

hathaway.jpg

Τρίτη φορά είπε το… «ναι» μέσα στις γιορτές και η Drew Barrymore στον σύντροφό της Will Kopelman. Οι δυο τους πλέον είναι παντρεμένοι και φέτος τις γιορτές τις πέρασαν με την καλύτερη παρέα, την μόλις λίγων μηνών κορούλα τους.

barrymore.jpg

Αρραβωνιάσματα μέσα στις γιορτές είχε και η Fergie με τον σύζυγό της πλέον Josh Duhamel. Ο ηθοποιός πρόσφερε στην καλή του μια κοτρώνα… ναααα με το συμπάθιο κι εκείνη δεν μπόρεσε να αντισταθεί. Οι δυο τους πλέον απολαμβάνουν τον έγγαμο βίο και δηλώνουν μετά από πέντε χρόνια πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

fergie.jpg


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top