Δήμητρα Παπαδοπούλου: «Η τηλεόραση θέλει Αλβανούς, δε θέλει ανθρώπους»

Η ηθοποιός κατακεραυνώνει τα τούρκικα

Δήμητρα Παπαδοπούλου: «Η τηλεόραση θέλει Αλβανούς, δε θέλει ανθρώπους»

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου κατακεραυνώνει τα τούρκικα σίριαλ στην ελληνική τηλεόραση, ενώ η δήλωση ΒΟΜΒΑ που έκανε σίγουρα θα συζητηθεί.

«Δε βλέπω τηλεόραση. Έχει φτωχύνει όπως ξέρουμε όλοι. Δεν είναι σε γόνιμη κατάσταση. Χθες έκανα zapping και έπεσα στην ταινία «Ο έρωτας στα χρόνια της χολέρας». Έχω δει ένα τούρκικο επεισόδιο ολόκληρο για να δω αυτό τι είναι» είπε η ηθοποιός.

Θα έγραφε κάποιο σενάριο τώρα για την τηλεόραση;; Η ίδια δηλώνει πως «με τίποτα. Η τηλεόραση θέλει Αλβανούς, δε θέλει ανθρώπους. Εννοώ για να μην παρεξηγηθούμε ότι πρέπει να τα γράφεις, να έχεις την εποπτεία, πρέπει να πεθάνεις… Μετά από δυο παραγωγές που δούλεψα τους «Απαράδεκτους» και το «Σ’ αγαπώ μ’ αγαπάς» “πέθανα”» είπε η Παπαδοπούλου.

Και πρόσθεσε πως «πιστεύω ότι είναι πολύ ηλίθιο να υπάρχουν τούρκικα, από τη στιγμή που ο Έλληνας το μόνο που παράγει είναι τέχνη. Όλοι αυτοί που λένε ότι εμείς δεν παραγάγουμε σαν λαός... Εμείς εισάγουμε καλλιτεχνικό προϊόν. Έχουμε αμέτρητες παραστάσεις αυτή τη στιγμή. Όλοι οι Έλληνες χορεύουν, κάνουν τούμπες… Κανείς δεν ξέρει να μας το πακετάρει. Αυτό ξέρουμε. Να παράγουμε. Αυτή είναι η φύση μας».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top