Με την κόρη της και τους κουραμπιέδες της στο bazaar η Βανδή

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ με όσα έγιναν! Τι δήλωσε η αγαπημένη τραγουδίστρια;

Με την κόρη της και τους κουραμπιέδες της στο bazaar η Βανδή

Μαζί με την κόρη της, Με��ίνα και έχοντας ετοιμάσει κουραμπιέδες με τα χεράκια της, η Δέσποινα Βανδή διοργάνωσε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το bazaar αγάπης. Φέτος, τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν θα δοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, που εξυπηρετεί περίπου 17.000 συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Κρατώντας από το χέρι την Μελίνα, η δημοφιλής τραγουδίστρια έφτασε στο εμπορικό κέντρο όπου «στήθηκε» το bazzar το μεσημέρι της Κυριακής.

Η Δέσποινα δεν δίστασε να καθίσει στα πόδια του Άγιου Βασίλη και να γίνει και πάλι παιδί, ενώ λίγο αργότερα φόρεσε ποδιά και έπλασε κουραμπιέδες!

Ο κόσμος την ακολουθούσε παντού, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που αγόρασαν προϊόντα σε χαμηλές τιμές για να ενισχυθεί το Κοινωνικό Παντοπωλείο, όπως εξάλλου έκανε και η τραγουδίστρια.

«Είναι η τρίτη χρονιά που κάνουμε το bazaar. Και λέω “κάνουμε” γιατί δεν είμαι μόνη μου. Είμαι με φίλες και όλους τους ανθρώπους που μας δίνουν τα προϊόντα... Θέλω να ευχηθώ στον κόσμο αυτές τις μέρες να είναι με τους ανθρώπους που αγαπάμε και την οικογένεια. Μπορούμε να περνάμε καλά και με λιγότερα, αρκεί να υπάρχει ουσία στις σχέσεις μας και αλήθεια», δήλωσε η Δέσποινα, που θα περάσει τις γιορτές όπως κάθε χρόνο, οικογενειακά!

Δείτε στο βίντεο όλα όσα έγιναν στο χριστουγεννιάτικο bazaar της Δέσποινας

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top