Χωρίς γυμνό και με μια… έγκυο για πρώτη φορά το ημερολόγιο της Pirelli

Γιορτάζει τα 40 χρόνια του, κάνοντας τη διαφορά

Χωρίς γυμνό και με μια… έγκυο για πρώτη φορά το ημερολόγιο της Pirelli

Μπορεί εδώ και 40 χρόνια οι γυμνές καλλονές που πόζαραν για τα ημερολόγια της Pirelli να κοσμούσαν τους τοίχους αρκετών εφηβικών δωματίων και να κρατούσαν… συντροφιά στα μακρινά ταξίδια των… νταλικέρηδων, όμως το ημερολόγιο για το 2013 θα είναι εντελώς διαφορετικό, αφού δεν θα περιέχει καθ��λου γυμνό.

pirelli2.jpg

Για το επετειακό αυτό ημερολόγιο, η Pirelli κάλεσε τον γνωστό φωτογράφο Steve McCurry, που έχει γίνει γνωστός από τις υπέροχες φωτογραφίες του από μακρινές και εμπόλεμες περιοχές. Η πιο γνωστή του μάλιστα φωτογραφία είναι «Το κορίτσι του Αφγανιστάν», που είχε γίνει πρωτοσέλιδο και στο National Geographic και έκανε και τον ίδιο διάσημο.
pirelli3.jpg

Η φωτογράφηση για το ημερολόγιο έγινε στο Ρίο ντε Τζανέιρο και σ’ αυτήν πρωταγωνίστησαν γυναίκες που δεν είναι μόνο μοντέλα, αλλά και απλές καθημερινές κοπέλες που έχουν κάποια σχέση με τη φιλανθρωπία.

pirelli5.jpg

Έτσι, στο εξαιρετικής αισθητικής ημερολόγιο μπορείτε να δείτε την Ιζαμπέλα Φοντάνα, τη Σόνια Μπράγα, τη Μαρίζα Μόντε, την ΕΛίζα Σεντνάουι, την Πέτρα Νέμκοβα, την Χάνα Μπεν Αμπντεσλέμ, την Λίγια Κεμπέντε, την Κάρλι Κλος, την Κάιλι Κλουν και την Σάμερ Ρέιν Όουκς.

Το ημερολόγιο όμως της Pirelli έχει άλλη μία πρωτιά φέτος. Έτσι εκτός από το γεγονός ότι δεν έχει καθόλου γυμνό, για πρώτη φορά ποζάρει σ’ αυτό μία έγκυος!!!

pirelli1.jpg

Και ποια έγκυος; Η Αντριάνα Λίμα, που δε δίστασε να ποζάρει μπροστά στο φακό του McCurry με φουσκωμένη κοιλίτσα, αφού ήταν οχτώ μηνών έγκυος.

Η ίδια δήλωσε ότι ήταν μια ανεπανάληπτη εμπειρία που χάρηκε πολύ που την έζησε και μάλιστα στη γενέτειρά της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top