Bίντεο star.gr: τα δάκρυα της Βίσση στο τραγούδι που θύμισε το ατύχημα

«Λύγισε» στη σκηνή, όσο ο κόσμος την αποθέωνε

Bίντεο star.gr: τα δάκρυα της Βίσση στο τραγούδι που θύμισε το ατύχημα

Του Βαγγέλη Θεοδώρου

Οι μνήμες από τον τραυματισμό, αλλά και η αποθέωση που γνώρισε από τον κόσμο, «λύγισαν» την Άννα Βίσση, στην πρώτη της εμφάνιση μετά το ατύχημα, τη στιγμή που τραγουδούσε το «Everyting», το οποίο ερμήνευε όταν έπεσε στο κενό!

Όπως φαίνεται και στο αποκλειστικό βίντεο του star.gr (το οποίο τραβήχτηκε από κινητό τηλέφωνο), η δημοφιλής τραγουδίστρια διέψευσε όσους πίστευαν ότι δεν θα έβαζε ξανά στο πρόγραμμά της το εν λόγω τραγούδι.

Πριν από το «Everything», δεν εμφανίστηκαν οι μουσικοί της με το «Ηard Rock Hallelujah», όπως στην πρεμιέρα, αλλά η Άννα στάθηκε στο σημείο όπου έγινε το ατύχημα και τραγούδησε το «Χειροκρότημα» της Πρωτοψάλτη («είμαστε ακόμα ζωντανοί/ στη σκηνή/ σαν ροκ συγκρότημα»), με τον συμβολισμό να είναι εμφανής...

Χωρίς το Jean Paul Gaultier φόρεμα της Eurovision, το οποίο φορούσε την ημέρα του ατυχήματος, η τραγουδίστρια άρχισε να λέει το «Everything» και ο κόσμος χειροκροτούσε, φώναζε το όνομά της και πετούσε λουλούδια!

Φτάνοντας στο μέσο της σκηνής, η δημοφιλής τραγουδίστρια γονάτισε και τραγούδησε μέχρι τέλους το κομμάτι, ενώ δεν έκρυψε την συγκίνησή της στο φινάλε του!

Δείτε την Άννα Βίσση να λέει το «Everything» στην πρώτη της εμφάνιση μετά το ατύχημα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top