Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Α. Βαρδή για τη μητέρα του που έπασχε από Αλτσχάιμερ

«Έφτασε στο σημείο να μη με αναγνωρίζει»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Α. Βαρδή για τη μητέρα του που έπασχε από Αλτσχάιμερ
Μία ��υγκλονιστική εξομολόγηση έκανε ο Αντώνης Βαρδής στην εκπομπή «Όλα για την Υγεία» που θα προβληθεί αυτή την Κυριακή. Ο γνωστός συνθέτης και τραγουδιστής, αποκάλυψε το μεγάλο Γολγοθά που ανέβηκε ο ίδιος και η οικογένειά του, όταν η μητέρα του διαγνώστηκε με Αλτσχάιμερ.

«Όλα ξεκίνησαν όταν η μητέρα μου ήταν 65 χρονών. Τότε ήταν που άρχισε να έχει κενά μνήμης. Εμείς δεν ξέραμε τι ακριβώς έπρεπε να κάνουμε για να τη βοηθήσουμε και νομίζω ότι κάναμε και το αντίθετο και για να τη βοηθήσουμε πολύ δεν την αφήναμε να μαγειρεύει, δεν την αφήναμε να κάνει διάφορες δουλειές με αποτέλεσμα να αδρανήσει εντελώς, που είναι το χειρότερο που μπορείς να κάνεις σε έναν άνθρωπο που βρίσκεται στην αρχή του Αλτσχάιμερ», είπε ο τραγουδιστής.

Όπως αποκάλυψε ο Αντώνης Βαρδής, η μητέρα του χάθηκε μια, δυο φορές γιατί δεν ήξερε να επιστρέψει στο σπίτι της και ξόδευε τα λεφτά από τη σύνταξή της, χωρίς να ξέρει πού τα χάλασε.

«Τα τελευταία τρία χρόνια της ζωής της δε θυμόταν καθόλου ότι είχε παιδιά και ότι εγώ ήμουν ο γιος της», είπε, ενώ εξομολογήθηκε ότι με την περιπέτεια αυτή της μητέρας του, άρχισε να φοβάται και ο ίδιος μήπως ασθενήσει από Αλτσχάιμερ.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top