Οριστικός χωρισμός για Στ. Ταυλαρίδη και Κ. Γεωργιάδου

Ακολουθούν πλέον χωριστούς δρόμους

Οριστικός χωρισμός για Στ. Ταυλαρίδη και Κ. Γεωργιάδου

Οριστικό τέλος στον γάμο τους αποφάσισαν να δώσουν ο ποδοσφαιριστής Στάθης Ταυλαρίδης και η Κατερίνα Γεωργιάδου.

Μετά από τρία χρόνια κοινής ζωής και δύο παιδιά, το ζευγάρι αποφάσισε ότι ο χωρισμός είναι αναπόφευκτος.

Η σχέση τους άρχισε πριν από περίπου έξι χρόνια. Ο Στάθης Ταυλαρίδης τότε έπαιζε στην ομάδα της Λιλ κι εκείνη έκανε καριέρα στο μόντελινγκ, αφού το 2002 είχε πάρει και τον τίτλο της Μις Ελλάς.

georgiadou.jpg

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στη Θεσσαλονίκη και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Ο ποδοσφαιριστής και η ξανθιά καλλονή ήταν αχώριστοι και η Κατερίνα εγκατέλειψε αμέσως το μόντελινγκ και έφυγε από το σπίτι της στην Αργυρούπολη για να ακολουθήσει τον καλό της στη Γαλλία.

Εκεί έμειναν για περίπου δυόμισι χρόνια, πριν πάρουν την απόφαση να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Τον Ιούνιο του 2009, ο Στάθης και η Κατερίνα παντρεύτηκαν στο χωριό Προβατά Σερρών και ο γάμος τους είχε γίνει θέμα σε όλα τα περιοδικά και τα τηλεοπτικά δελτία.

Από τότε η Κατερίνα έκοψε κάθε σχέση με το μόντελινγκ ύστερα από παρότρυνση και του συζύγου της. Είχε βέβαια και ένα λόγο παραπάνω, αφού είχε αποκτήσει ήδη την πρώτη της κόρη.

Το γυαλί φαίνεται ότι είχε ραγίζει πολύ πριν το ζευγάρι αποφασίσει να επιστρέψει στην Ελλάδα και τώρα πλέον ακολουθούν χωριστούς δρόμους. Εκείνη μένει στη Θεσσαλονίκη με τις κόρες της, την επτάχρονη Αναστασία και την πέντε χρονών Μαρία, ενώ εκείνος μένει στην Αθήνα, αφού παίζει στον Ατρόμητο Περιστερίου.

Προτεραιότητα και των δύο είναι το καλό των παιδιών τους, γι’ αυτό και φροντίζουν να έχουν μια πολιτισμένη σχέση χωρίς εντάσεις και καυγάδες.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top