Αντώνης Ρέμος: «Η Υβόννη είναι ο άνθρωπος μου»

«Πάντα ερωτεύομαι δυνατά. Έχω γίνει 100 φορές κομμάτια. Μπορώ να ξαναγίνω!»

Αντώνης Ρέμος: «Η Υβόννη είναι ο άνθρωπος μου»

Για τον έρωτα, την Υβόννη, αλλά και τη σχέση του με το θεό, μίλησε σε συνέντευξη του ο Αντώνης Ρέμος.

Ο τραγουδιστής, δήλωσε πως πιστεύει πολύ με τον δικό του τρόπο:

«Αγαπάω τον θεό, είμαι μαχητής Του σε βαθμό πίστης και όχι κλήρου. Σε ο,τι αφορά την πίστη μου, ο θεός είναι μέσα μου και κάνω καθημερινή συζήτηση μαζί του. Νιώθω πως εκεί είναι η δύναμη μου. Πάντα ήμουν έτσι, αλλά τα τελευταία πέντε χρόνια ένιωσα μεγάλη ευλογία από την πίστη μου».

Μιλώντας για τις σχέσεις του παρελθόντος, και για το αν έχει γίνει «100 φορές κομμάτια», λέει:

«Έχω γίνει 100 φορές κομμάτια και μπορεί να ξαναγίνω. Όλο αυτό είναι ένα μαγικό παζλ, που όσα κομμάτια και να γίνεις, μόνα τους ξαναενώνονται, γίνονται ένα, για να ξανασπάσουν σε έναν επόμενο έρωτα».

Μάλιστα τονίζει πως «όλα ξεπερνιούνται αρκεί να το πιστέψουμε...Περνάνε και τα καλά και τα κακά».

Όσο για το αν έχει αγαπήσει ή ερωτευτεί περισσότερο; απαντά:

«Ο έρωτας είναι ένα πάθος, ενώ η αγάπη είναι η βάση, το πιο σημαντικό συναίσθημα στη ζωή. Όλα τα πάθη έχουν λάθη κι ένας έρωτας μπορεί να είναι καταστροφικός και να σε οδηγήσει σε σφάλματα».

Δεν διστάζει στη συνέχεια, να παραδεχτεί πως:

«Πάντα ερωτεύομαι δυνατά μια γυναίκα. Γενικά, είμαι πολύ τζέντλεμαν με τις γυναίκες της ζωής μου, και θεωρώ πολύ μεγάλη αξία να φέρεσαι σωστά στις γυναίκες. Εγώ είμαι κύριος, με όλες τις γυναίκες που υπήρξαν στη ζωή μου».

Όταν η κουβέντα πάει στη σύντροφο του, Υβόννη, ο Αντώνης Ρέμος μιλά με τα καλύτερα λόγια:

«Με την Υβόννη έχω ταιριάξει, και προς το παρόν, όλα μεταξύ μας είναι πολύ όμορφα, και περνάμε καλά μαζί. Εγώ είμαι άνθρωπος που κοιτάω το τώρα, το αύριο δεν ξέρω τι θα φέρει. Αυτό που μπορώ να πω σίγουρα, είναι πως έχουμε μια πολύ όμορφη σχέση και η Υβόννη είναι μια σημαντική στιγμή της ζωής μου.Είναι ο άνθρωπος μου».

Τι τον τράβηξε όμως στην Υβόννη;

«Είναι πέρα για πέρα ένας αληθινός άνθρωπος. Αυτή η κοπέλα είναι μια μαχήτρια. Με στήριξε σε όλες τις δύσκολες στιγμές. Αναμφισβήτητα είναι μια πανέμορφη γυναίκα και άκρως ερωτικό πλάσμα. Είναι μια γυναίκα πολύ σκληρή για να πεθάνει».

Τέλος, απαντά και για το αν τον τρομάζει η ιδέα του «για πάντα μαζί»:

«Δεν υπάρχει για πάντα. υπ��ρχει το τώρα και όχι το αύριο. Τώρα ζούμε μαζί, αύριο δεν ξέρω τι θα γίνει. Ας είμαστε ξεκάθαροι σήμερα ο ένας απέναντι στον άλλον. Η αγάπη που δίνω τώρα στη σύντροφο μου είναι πάρα πολύ σημαντική και κάθε τώρα, γεμίζει ένα σακούλι με πολλές στιγμές. Αυτό πρέπει να κρατάς. Όχι το αν θέλω να είμαι μαζί σου για μια ζωή. Οι ανθρώπινες σχέσεις είναι πολύ δύσκολες. Δεν ξέρεις που αρχίζουν και που τελειώνουν».

Ποιο είναι το μυστικό του για να κρατά μια σχέση;

«Να είσαι πάντα απρόβλεπτος. Εκεί που νομίζεις ότι ο άλλος σε ξέρει, να φανερώνεις κάτι διαφορετικό…»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top