ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Αποκλειστικά πλάνα από τη νέα σειρά του Χρήστου Βασιλόπουλου!

ΔΕΙΤΕ παρασκήνια από τα γυρίσματα στο Μανχάταν!

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Αποκλειστικά πλάνα από τη νέα σειρά του Χρήστου Βασιλόπουλου!

Παρασκήνια και πλάνα από τα γυρίσματα της αμερικανικής σειράς στην οποία πρωταγωνιστεί ο Χρήστος Βασιλόπουλος, σας παρουσιάζουμε για πρώτη φορά.

Ο έλληνας ηθοποιός που τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στην Αμερική, θα πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά «Banshee», όπου θα υποδύεται έναν Ουκρανό μαφιόζο.

Η σειρά, αποτελείται από 10 επεισόδια, θα βγει τον Ιανουάριο του 2013 στον τηλεοπτικό αέρα, και εώς τότε, οι ηθοποιοί που πρωταγωνιστούν σ΄αυτήν, απαγορεύεται να πουν το παραμικρό.

Ωστόσο, το Star εξασφάλισε για πρώτη φορά από το κανάλι HBO, αποκλειστικά πλάνα από τα γυρίσματα, όπου θα δείτε την προετοιμασία των ηθοποιών αλλά και των κασκαντέρ.

Όπως θα δείτε και στα πλάνα, τα γυρίσματα γίνονται στο Μανχάταν, ενώ ολοκληρώθηκαν πριν από λίγες ημέρες.

Μάλιστα αυτός που έχει κλέψει τις εντυπώσεις, είναι ο Χρήστος Βασιλόπ��υλος, που με το καλογυμνασμένο του σώμα αλλά και την πειθαρχία του, κατάφερε να πείσει τους παραγωγούς της σειράς να τον επιλέξουν.

koiliakoi.jpg

Άλλωστε ο 33χρονος ηθοποιός, προσπαθεί πολύ σκληρά καθημερινά, κάνοντας 8 ώρες γυμναστική, τρώγοντας σαλάτες, και κόκκινο κρέας, και κόβοντας δια παντώς το αλκοόλ, τις μπύρες και τ΄αναψυκτικά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top