Blake Lively: «Θέλω πάρα πολύ να αποκτήσω παιδιά»

Κρατάει μακριά από το Hollywood τα προσωπικά της!

Blake Lively: «Θέλω πάρα πολύ να αποκτήσω παιδιά»

«Έχω τη δουλειά μου την οποία αγαπώ, τα πάθη μου, όπως είναι η διακόσμηση και το κέντρο της ζωής μου είναι η οικογένεια μου. Θέλω πάρα πολύ μια μέρα να αποκτήσω παιδιά» είπε η Blake Lively.

Η star του Hollywood μπορεί να είναι μόλις 25 χρόνων, αλλά έχει κάνει τα πρώτα της βήματα στον κινηματογράφο και την τηλεόραση και πρόσφατα παντρεύτηκε τον Ryan Reynolds!

H ηθοποιός σε συνέντευξη που παραχώρησε είπε πως «λατρεύω τη μόδα, η μητέρα μου πάντα έφτιαχνε φορέματα και ανανέωνε τη διακόσμηση του σπιτιού μας». Όσο για το Hollywood, «είναι μέρος της ζωής σου, όσο εσύ του το επιτρέπεις. Είναι κάτι που πάντα διαχώριζα στη ζωή μου γι’ αυτό νομίζω ότι έχω καταφέρε�� να έχω μια όμορφη και φυσιολογική ζωή».

Η Blake έχει πρωταγωνιστήσει και στην ταινία «The Savages», όπου δύο επιστήθιοι φίλοι ασχολούνται με την καλλιέργεια μαριχουάνας και μοιράζονται...την ίδια γυναίκα.

Η ηθοποιός παραδέχεται πως «ήταν αρκετά δύσκολο για εμάς να το καταλάβουμε. Διαβάσαμε όλοι το σενάριο και είπαμε “πως είναι δυνατόν να συμβαίνει κάτι τέτοιο”; Αν δηλαδή ήταν εφικτό σίγουρα θα συνέβαινε πιο συχνά και ιδιαίτερα τη δεκαετία του 1960 που τα πράγματα ήταν ελεύθερα. Αυτό που έπρεπε να ξεκαθαρίσουμε ήταν πως αυτοί οι άνθρωποι έφτασαν σε αυτό το σημείο , γιατί σίγουρα δεν έχει να κάνει μόνο με το σεξ».

Και προσθέτει πως «αυτό τον καιρό δεν έχω και πολύ ελεύθερο χρόνο για να παίζω παιχνίδια. Συνεχίζω να έχω το διαμέρισμα μου και να μαγειρεύω. Πήγα στο μέρος που μεγάλωσε ο πατέρας μου και ένιωσα υπέροχα. Οι άνθρωποι πιστεύουν πως αφού χτίσουν την καριέρα τους, η ζωή τους πρέπει να είναι πάντα στην πόλη. Εγώ πάλι πιστεύω το αντίθετο. Πρέπει να μπορείς να νιώθεις πλήρης με τη ζωή σου. Όλα τα υπόλοιπα δεν έχουν σημασία».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top