Ζωή Λάσκαρη: «Δεν τον ξέρω τον κύριο Βαλάντη. Ποιος είναι αυτός»;

Τον έσφαξε με το γάντι τον τραγουδιστή

Τις δηλώσεις του Βαλάντη όπου προτρέπει γνωστούς καλλιτέχνες όπως ο Γιάννης Πάριος και η Δήμητρα Γαλάνη να εγκαταλείψουν την ενεργό δράση σχολιάζει η Ζωή Λάσκαρη.

«Αυτό δεν μπορεί να το απαγορεύσει κανένας. Ο κόσμος το αποφασίζει και η διάσταση του καλλιτέχνη... Υπάρχουν διαχρονικές αξίες που δεν μπορείς να τις σταματήσεις...Εγώ αν δε δω τον Πάριο θα μου είναι πολύ περίεργο» είπε η Λά��καρη.

Όσο για τον Βαλάντη, είχε άλλη γνώμη, καθώς υποστήριξε πως «δεν τον ξέρω τον κύριο Βαλάντη καθόλου. Τί είναι αυτός»;

Η ηθοποιός που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για παραστάσεις το έργου «Ρόουζ» όπου πρωταγωνιστεί, πήρε θέση και στην κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στον Γιάννη Μπέζο και την Έλενα Ακρίτα.

Όπως σας γράψαμε στο star.gr, η Έλενα Ακρίτα σε συνέντευξη της είχε πει «γιατί να πάρω τηλέφωνο τον Μπέζο. Τηλέφωνο παίρνω τους φίλους μου» και η Λάσκαρη είπε πως «δεν θέλω να απαντήσω σ' αυτό καθόλου. Τα είπε όλα με την επιστολή της η Έλενα Ακρίτα. Το θέμα είναι ν΄ αγαπάς τη δουλειά που κάνεις, όποι�� κι αν είναι αυτή. Αυτό είναι όλο το μυστικό, γιατί το να δουλεύεις για να δουλεύεις και να παίρνεις το μεροκάματο είναι βαρετό».

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top