Πρόταση γάμου στην Έλενα Παπαρίζου έκανε ο αγαπημένος της!

Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες και την αντίδραση της τραγουδίστριας

Πρόταση γάμου στην Έλενα Παπαρίζ��υ έκανε ο αγαπημένος της!

Την απόλυτη ευτυχία βιώνει η τραγουδίστρια, Έλενα Παπαρίζου στο πλευρό του αγαπημένου της Ανδρέα Καψάλη!

Όπως σας είχαμε πει μετά την ταλαιπωρία και τις διαμάχες που προκλήθηκαν από τον χωρισμό της με τον Τόνι Μαυρίδη μπορεί και πάλι να χαμογελάει.

Πρόσφατα μάλιστα δέχτηκε την πιο γλυκιά στιγμή της ζωής της, όταν ο αγαπημένος της, επιχειρηματίας στο επάγγελμα της έκανε… πρόταση γάμου!!!

Η πρόταση, σύμφωνα με δημοσίευμα της RealNews, έγινε σε παραλιακό μαγαζί και απείχε πολύ από τα συνηθισμένα. Ο κ. Καψάλης δεν γονάτισε, ούτε έδωσε μονόπετρο. Αρκέστηκε απλά να της εξομολογηθεί ότι θέλει να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του μαζί της. Η πρόταση δεν άφησε ασυγκίνητη την τραγουδίστρια, η οποία ωστόσο δεν θέλει προς το παρόν να μιλήσει για αυτό καθώς, εκκρεμούν τα διαδικαστικά για την έκδοση του διαζυγίου του 42χρονου επιχειρηματία – πολιτικού μηχανικού με την πρώην σύζυγο του Ράνια.

Πάντως, έχει φροντίσει να τον γνωρίσει στην μητέρα της, Φρόσω, η οποία από ότι φαίνεται τον εγκρίνει! Αυτό που έχει σημασία είναι πώς η Έλενα Παπαρίζου διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της.

Όπως έλεγε άλλωστε πρόσφ��τα σε φίλους της: «Παρόλο που η ζωή όλων μας έχει γίνει πιο δύσκολη, μπορώ να πω ότι περνάω μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής μου»!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top