Όταν οι stars βγαίνουν έξω «ξεχνώντας» να φορέσουν σουτιέν!

ΔΕΙΤΕ στις φώτο, τα αποτελέσματα της… «αφηρημάδας» τους

Όταν οι stars βγαίνουν έξω «ξεχνώντας» να φορέσουν σουτιέν!

Επιμέλεια: Βεργιώτη Χριστίνα

Φέρτε επειγόντως ένα σουτιέν και γρήγορα στα κορίτσια! Για τις stars που συγκεντρώσαμε από το star.gr να μην φοράνε σουτιέν μιλάμε.

Οι περισσότερες, έχουν «πιαστεί» από το φακό παραπάνω από δυο φορές να κυκλοφορούν χωρίς στηθόδεσμο, και το «κακό» είναι πως τα φλας των φωτογράφων άστραψαν στο θέαμα, με αποτέλεσμα να τα δούμε όλα!

Ξεκινάμε με τη Rihanna. Το κορίτσι σε καμία περίπτωση δεν είναι η επιτομή της σεμνότητας. Δεν υπάρχει κάτι που δεν μας έχει δείξει. Αλλά το στήθος της, το έχουμε μάθει απ΄έξω και ανακατωτά.

Rihanna.jpg

Συνεχίζουμε με τη Ronnie Wood, που μαζί με τη Sophie Anderton, εθεάθησαν σε πάρτυ, με see-through φορέματα και φυσικά χωρίς σουτιέν.

Anderton-Wood.jpg

Καλά για τη Sharon Stone… δεν το συζητάμε! Έχουμε χάσει το μέτρημα από το πόσες φορές την έχουμε «τσακώσει» χωρίς στηθόδεσμο. Μάλλον την ενοχλεί δεν εξηγείται αλλιώς.

Stone.jpg

Και η Anne Hathaway όμως, παρόλο που γενικά μας έχει συνηθίσει σε σεμνές εμφανίσεις, την έχουμε πετύχει χωρίς σουτιέν.

Hathaway.jpg

Συνεχίζουμε με την Jennifer Aniston, που κι αυτή τις κάνει τις τσαχπινιές της, και την έχουμε πετύχει πολλάκις έξω με τις θηλές να διαγράφονται ξεκάθαρα.

Aniston.jpg

Η Miranda Kerr πάλι, βγήκε χωρίς σουτιέν, φορώντας see-through πουκάμισο.

Kerr.jpg

Για το τέλος,σας αφήσαμε την Iman, που πέταξε τα στήθη της έξω, και φυσικά τα είδαμε όλα, με τις θηλές της να κάνουν μπαμ.

Iman.jpg


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top