Ζώδια και εμπιστοσύνη: Μάθετε ποιοι είναι οι «αξιό-πιστοι» του ζωδιακού!

"Πίστευε και ερεύνα"!

Ζώδια και εμπιστοσύνη: Μάθετε ποιοι είναι οι «αξιό-πιστοι» του ζωδιακού!

της Παρθένας Αστεριάδου

Έχοντας κάνει την αναφορά μας στη σχέση των 6 πρώτων ζωδίων με την εμπιστοσύνη, πως την αντιμετωπίζουν και πότε να είστε εσείς καχύποπτοι μαζί τους… ήρθε η ώρα της αλήθειας για τα υπόλοιπα ζώδια!
Ζυγός: Είναι τόσο γλυκός, διπλωμάτης και καλός χειριστής των καταστάσεων που τον εμπιστεύεται κανείς πολύ εύκολα! Κι ο ίδιος όμως, αν και αναποφάσιστος εμπιστεύεται τους άλλους με σχετική ευκολία. Αν προδοθεί… το ξεπερνάει γρήγορα! Για να καταλάβετε πότε δεν πρέπει να τον εμπιστεύεστε εσείς… είναι κάπως δύσκολο, αφού έχει τη χάρη να κουκουλώνει τα πράγματα και ειδικά τα λάθη του!!! Αν τον πιάσετε να σας φορτώνει τα σφάλματα του… ξυπνήστε! …κάτι τρέχει με το Ζυγό!
Σκορπιός: Είναι αυτός που πιστεύει ακράδαντα την ατάκα «εμπιστοσύνη, ούτε στον ίδιο σου τον.. εαυτό!» Κρατάει πάντα μια μυστική πλευρά και δυσκολεύεται πάρα πολύ να εμπιστευτεί! Έχει ανάγκη να επιβεβαιώνεται καθημερινά με πράξεις ότι ο άλλος αξίζει την εμπιστοσύνη του. Αν προδοθεί… καλύτερα να ανοίξει η γη να σας καταπιεί! Ακόμη κι αν είναι επιφυλακτικός και ανοίγεται δύσκολα… δεν σημαίνει ότι εσείς πρέπει να κάνετε το ίδιο!
Τοξότης: Όσο εύκολα εμπιστεύεται τους ανθρώπους, εξίσου εύκολα παύει να το κάνει! Η χαρούμενη και επιπόλαιη φύση τους, δεν σας εμπνέει να βάλετε το χέρι σας στη φωτιά για τον Τοξότη και δικαίως! Ο Τοξότης είναι έμπιστος για όσο είστε σημαντικοί για εκείνον…! Πάντως έχει καλή πρόθεση και εμπιστεύεται εύκολα… κι αν προδοθεί θα στεναχωρηθεί, αλλά θα συνεχίσει σχεδόν ακάθεκτος!!
Αιγόκερως: Με τη σοβαρότητα, τη σταθερότητα και την επιβλητικότητα του κερδίζει άνετα την εμπιστοσύνη των άλλων. Βέβαια, ο ίδιος δεν εμπιστεύεται εύκολα, παρά μόνο όταν έχει πειστεί για τα αντίστοιχα στοιχεία στους άλλους και πάλι… με επιφύλαξη! Αν προδοθεί, θα γίνει ακόμη πιο απόλυτος! Εσείς του νου σας μόνο… αν σας κρύβει από τον κύκλο του… κάτι σημαίνει αυτό!!
Υδροχόος: Με την εμπιστοσύνη έχει ιδιαίτερη σχέση αφού πιστεύει ακράδαντα στις αξίες της ζωής. Για να εμπιστευτεί τους άλλους, πρέπει να νιώθει πρώτα σίγουρος για τον εαυτό του κι όταν αποφασίσει να «θυσιάσει» την αδέσμευτη φύση του, εμπιστεύεται τυφλά αυτόν που έχει επιλέξει. Αν προδοθεί, συγχωρεί και δείχνει κατανόηση, αλλά προχωρά παρακάτω. Μπορείτε να τον εμπιστευτείτε αν αντέχετε τις αποστάσεις και τα «όρια».
Ιχθύες: Εμπιστεύονται τυφλά με αγάπη και απόλυτη αφοσίωση! Πληγώνονται ίσως όσο κανείς άλλος εκπρόσωπος του ζωδιακού, όταν προδοθούν! Εμπιστευτείτε τον αλλά να θυμάστε πάντα το σύμβολο του ζωδίου του: τα δύο ψάρια σε αντίθετη κατεύθυνση! Όσο εύκολα σας δίνεται και είναι κολλημένος πάνω σας, άλλο τόσο εύκολα μπορεί να ενθουσιαστεί από κάτι νέο μετά από κάποιο καιρό!
Διαβάστε τη σχέση των 6 πρώτων ζωδίων με την εμπιστοσύνη, πατώντας εδώ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top