Ποιος πρώην της Jennifer Lopez δε θέλει να θυμάται τη σχέση τους;

Δηλώνει ότι ήταν ο χειρότερος χρόνος της ζωής του

Ποιος πρώην της Jennifer Lopez δε θέλει να θυμάται τη σχέση τους;

Άφωνους μας άφησε όλους ο Ben Affleck που σε μια έκλαμψη ειλικρίνειας, ξέχασε και τους καλούς του τρόπους και όλα. Διότι ο Ben δήλωσε χωρίς περιστροφές ότι η χειρότερη χρονιά της ζωής του ήταν η χρονιά που είχε δεσμό με την Jennifer Lopez.

ben.jpg

«Πήρα την ταμπέλα του “τύπου της Jenniifer Lopez”, οι ταινίες ήταν απαίσιες, οπότε φαινόμουν ως ο χαζός ερασιτέχνης, κοινής κατανάλωσης. Το 2003 ήταν η χειρότερη χρονιά της ζωής μου» , είπε ο Ben και μάλλον αυτό είναι κάτι που δε θα ήθελε να είχε ακούσει η JLo.

Ήταν η χρονιά που η ταινία που είχε κάνει με την Jennifer Lopez, το «Gigli» είχε πάει άπατο, η σχέση του με τη Λατίνα star είχε σκαμπανεβάσματα, ενώ ο ίδιος θέλει να ξεχάσει το video clip για το τραγούδι «Jenny from the block», όπου ο Affleck εμφανίζεται σε τρυφερά ενσταντανέ με την Jennifer.

Και μπορεί προς τα έξω οι δυο τους να έδειχναν ευτυχισμένοι και να προετοίμαζαν το γάμο τους, όμως τελικά ο ξαφνικός χωρισμός τους λίγο πριν το μεγάλο γεγονός απέδειξε ότι κάθε άλλο παρά έτσι ήταν.

Με το χωρισμό τους, έφυγε οριστικά και η χειρότερη χρονιά της ζωής του Ben Affleck.

«Ο κόσμος λέει και ξαναλέει για το 2003 και το καταλαβαίνω. Είχα σχέση με την Jennifer Lopez, έκανα το Gigli και όλες αυτές οι μ@λ@κι@ς συνεχώς έρχονται στην επιφάνεια. Ξέρετε όμως; Το 2003 και ο Μπαράκ Ομπάμα ήταν γερουσιαστής του Ιλινόις. Ok;», είπε.

Έτσι μπορεί να πέρασε δύσκολα με τη JLo, μετά όμως γνώρισε την Jennifer Garner, έκανε τα παιδάκια του και από το συμβολισμό που ανέφερε, μάλλον αισθάνεται σαν πρόεδρος των ΗΠΑ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top