Cavalli εναντίον Armani: Ξέσπασε πόλεμος στην ιταλική μόδα

Τι συνέβη ανάμεσα στους δύο μόδιστρους;

Cavalli εναντίον Armani: Ξέσπασε πόλεμος στην ιταλική μόδα
Ποιος είδε τον Robert Cavalli και δεν τον φοβήθηκε. Με τον συνάδελφό του Giorgio Armani τα έβαλε ο γνωστός μόδιστρος και με το ιταλικό επιμελητήριο μόδας, κατηγορώντας του για αδιαφορία και αντισυναδελφικότητα.

Για να τα πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά. Είθιστε στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου οι δύο μεγαλύτεροι ιταλικοί οίκοι μόδας να παρουσιάζουν το show τους την τελευταία μέρα με στόχο να κρατήσουν στο Μιλάνο όλους τους δημοσιογράφους μέχρι και την τελευταία μέρα, ώστε να μην αναχωρούν για το Παρίσι νωρίτερα.

Φέτος όμως το ιταλικό επιμελητήριο μόδας έδωσε την άδεια στον Giorgio Armani να κάνει την επίδειξή του μία μέρα νωρίτερα με αποτέλεσμα ο Cavalli να τρελαθεί από τα νεύρα του.

«Ο Armani μετέφερε την επίδειξή του μία μέρα νωρίτερα, αδιαφορώντας παντελώς για τους άλλους οίκους, τα μικρά ψάρια», έγραψε στο blog του ο σχεδιαστής.

Μάλιστα σε ένα απίστευτο ξέσπασμα δεν παρέλειψε να χαρακτηρίσει ειρωνικά τον Armani, «μικρό πρίγκιπα».

«Δεν σκέφτηκε ότι η απουσία του την τελευταία μέρα των επιδείξεων μπορεί να οδηγήσει πολλούς ξένους δημοσιογράφους να αναχωρήσουν νωρίτερα για το Παρίσι. Ως συνήθως το Εθνικό Επιμελητήριο Ιταλικής Μόδας νίπτει τας χείρας του, αφού δεν μπορεί να αντιτεθεί στις επιθυμίες του μικρού πρίγκιπα Armani. Κανονικά για την παρουσίαση της κολεξιόν καλοκαίρι 2013, ο οίκος Cavalli θα έπρεπε να κλείσει όπως κάθε χρόνο τις μιλανέζικες επιδείξεις μαζί με τον οίκο Armani. Και άρα η βαρύτητα των δύο σημαντικών οίκων θα υποχρέωναν τους δημοσιογράφους να παραμείνουν στο Μιλάνο και να ταξιδέψουν στο Παρίσι αργά το βράδυ εκείνης της μέρας. Τώρα μένω μόνος μου την τελευταία μέρα, διατρέχοντας τον κίνδυνο πολλοί ξένοι δημοσιογράφοι να σνομπάρουν την επίδειξή μου», έ��ραψε.

Το Εθνικό πάντως Επιμελητήριο Μόδας δεν έκανε καμία απολύτως δήλωσε και αρκέστηκε σε ένα… «ουδέν σχόλιον» για την επίθεση που εξαπέλυσε ο Cavalli.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top