Νέες «φωτιές» για γάμο Χατζηγιάννη – Μακρυπούλια!

Τι έκανε στην Κύπρο το ζευγάρι, με τους γονείς του τραγουδιστή;

Νέες «φωτιές» για γάμο Χατζηγιάννη – Μακρυπούλια!

Τι το ‘θελαν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια να περάσουν λίγες μέρες ξεγνοιασιάς με τους γονείς του τραγουδιστή στην Κύπρο; Οι φήμες για γάμο «φούντωσαν» ξανά κα�� άντε να δούμε αν αυτή τη φορά θα τα φάμε επιτέλους τα κουφέτα!

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του Μιχάλη ολοκλήρωσε τις καλοκαιρινές του διακοπές το ζευγάρι. Ο τραγουδιστής κατέφτασε μόνος στη Λευκωσία την Τετάρτη, ενώ η Ζέτα αφίχθη μία ημέρα αργότερα και διέμεινε στο πατρικό του.

Η ερωτική φωλιά του ζευγαριού στην Κύπρο βρίσκεται στο ρετιρέ πολυκατοικίας όπου διαμένει σύσσωμη η οικογένεια Χατζηγιάννη, με τους γονείς του τραγουδιστή στον πρώτο όροφο και την αδερφή του στον δεύτερο.

Τέσσερις μέρες έμειναν στην Μεγαλόνησο ο Μιχάλης και η Ζέτα και η «φωτιά» για επικείμενο γάμο άναψε ξανά για τα καλά… Αμάν, λέει, κάνουν οι γονείς του τραγουδιστή για να το πάρει το κορίτσι, αλλά το ζευγάρι απόφαση δεν φαίνεται να το παίρνει!

Ο τραγουδιστής έδωσε μία συναυλία στην Κύπρο, ενώ τις υπόλοιπες ημέρες το πρόγραμμα είχε βόλτες και ξεκούραση με την αγαπημένη του, την οποία όλοι αναρωτιούνται πότε θα την δούμε νύφη στα σκαλιά της εκκλησίας…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top