Η νέα απάντηση της Έλλης Κοκκίνου για το εισόδημά της

Ανακριβή χαρακτηρίζει τα ποσά που δημοσιοποιήθηκαν και αναφέρει τα πραγματικά

Επιστολή – απάντηση προς την εφημερίδα «Τα Νέα» που δημοσίευσε λίστα με τα ποσά που δήλωσαν οι σταρ της πίστας έστειλε η Έλλη Κοκκίνου: η γνωστή τραγουδίστρια χαρακτηρίζει αναληθή τα νούμερα που δημοσιεύτηκαν, δημοσιοποιεί τα πραγματικά της εισοδήματα και ζητά την αποκατάσταση της αλήθειας.

«Το οικονομικό έτος 2008 (εισοδήματα 2007) το συνολικά δηλωθέν από εμένα εισόδημα -ατομικά και μέσω της εταιρείας που έχω παραχωρήσει την διαχείριση των πνευματικών μου δικαιωμάτων και των καλλιτεχνικών μου δραστηριοτήτων- ανέρχεται στο ποσό των διακοσίων δύο χιλιάδων είκοσι έξι ευρώ και τριάντα εννέα λεπτών του ευρώ (202.026,39€) και όχι σε τέσσερις χιλιάδες τετρακόσια σαράντα επτά ευρώ και ενενήντα τέσσερα λεπτά του ευρώ (4.447,94€), αφού στο εισόδημα από μισθωτές υπηρεσίες και ελευθέρια επαγγέλματα προστίθεται και το αυτοτελές φορολογούμενο ποσό, το δε οικονομικό έτος 2009 (εισοδήματα 2008) φέρομαι με εισόδημα μηδενικό, επειδή η δήλωση έγινε, από κοινού, με τον σύζυγό μου και καταχωρήθηκε στο δικό του Α.Φ.Μ. Πέραν τούτου, το έτος 2008, και λόγω της εγκυμοσύνης μου, έχω μόνο αυτοτελές φορολογούμενο ποσό από την εμφάνισή μου σε κάποιες συναυλίες», αναφέρει η τραγουδίστρια.

Και η επιστολή της Έλλης καταλήγει: «έτσι εχόντων των πραγμάτων, είναι καταφανές ότι το δημοσιογραφικό επιτελείο μιας τόσο έγκυρης εφημερίδας, όπως η εφημερίδα "Τα Νέα", στηρίχθηκε σε καταφανώς ανακριβή φορολογικά στοιχεία, με συνέπεια να περιέχεται το όνομά μου στις λίστες των φοροφυγάδων και, ευθέως, να σχετίζεται με την "φοροδιαφυγή που οργιάζει". Επειδή η επιλογή της συμμετοχής μου στη λίστα των φοροφυγάδων στις τόσο κρίσιμες για την Ελλάδα οικονομικές συνθήκες, αναμφισβήτητα, με ζημίωσε, καθόσον απαξιώθηκα στο πρόσωπο όλων αυτών που, τόσα χρόνια, με τιμούν, όχι μόνο ως τραγουδίστρια, αλλά και ως άνθρωπο, ζητώ όπως προβείτε αμέσως σε δημοσίευμα αποκατάστασης της αλήθειας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top