Κοκκίνου: «Ο γιος μου θα πάει στα μπουζούκια μετά τα 20 του!»

«Έχω κυτταρίτιδα και δεν με θεωρώ sexy!»

Κοκκίνου: «Ο γιος μου θα πάει στα μπουζούκια μετά τα 20 του!»

Για τις καλοκαιρινές της διακοπές, το ενδεχόμενο να κάνει κι άλλο παιδί, αλλά και για τον άντρα της ζωής της Αλέξανδρο, μίλησε η Έλλη Κοκκίνου.

Η τραγουδίστρια, αποκάλυψε πως το φετινό καλοκαίρι «πέρασα πολύ καλά, και ήταν το πρώτο καλοκαίρι μετά από πολλά, που ήμουν ήρεμη, και έκανα αρκετές διακοπές. Δεν είχα πολλές συναυλίες και πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις».

Μιλώντας για το ρόλο της μητρότητας, λέει πως «με συγκινεί να μου λένε ότι είμαι καλή μαμά. Εκεί… βουρκώνω!»

Τονίζει ωστόσο, πως δεν θέλει ο γιος της «να νομίζει ότι η μαμά του είναι κάτι σημαντικό εκτός από μαμά. Γιατί δεν θεωρώ ότι κάνω κάτι σημαντικό! Δεν την εκθειάζω τη δουλειά μου, ούτε την ιδιότητα μου».

Πώς βλέπει όμως το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου και παιδιού;

«Στο γάμο δεν είμαι φανατική. Ποτέ δεν λέω ποτέ, αλλά δεν είμαι φανατική! Ένα δεύτερο παιδί, θεωρητικά θα το ήθελα, και πιο πολύ για τον Αλέξανδρο που τον βλέπω ενδόμυχα να ζητάει ένα μικρότερο αδερφάκι! Αυτό δεν σημαίνει ότι θα το κάνω κιόλας!»

Τέλος, επανέλαβε για ακόμα μια φορά, πως κι εκείνη όπως όλες οι γυναίκες, έχει ατέλειες:

«Έχω κυτταρίτιδα. Δεν με θεωρώ sexy. Όταν προσπαθείς άλλωστε να είσαι sexy, γίνεσαι χυδαία. Δεν κάνω κάτι για να είμαι sexy! Και πιο μικρές γυναίκες, κάτω των 25 έχουν ατέλειες!»

Όσο για το πότε σκοπεύει ν΄αφήσει το γιο της να πάει στα μπουζούκια;

Ως υπερπροστατευτική μαμά που είναι, λέει πως «μετά τα 20 θ΄αφήσω τον γιο μου να πάει στα μπουζούκια! Και θα οδηγώ εγώ, εγώ θα τον πηγαίνω, εγώ θα τον φέρνω. Ή με ένα ταξί. Όχι με φίλο 18-19 χρονών, που θα οδηγεί και θα έχει πιεί».

Κάντε κλικ και δείτε το video…




Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top