Madonna: «στην Ελλάδα δεν έχουν να φάνε»

Δείτε τι είπε για την χώρα μας στη συναυλία της στο Παρίσι

Madonna: «στην Ελλάδα δεν έχουν να φάνε»
Για ακόμα μία φορά αναφέρθηκε στην Ελλάδα η Madonna: αυτή τη φορά, στη συναυλία της στο Παρίσι, η τραγουδίστρια είπε πως στη χώρα μας δεν έχουμε να φάμε!

«Περνάμε σε ιδιαίτερα τρομακτικούς καιρούς στον κόσμο μας. Οι οικονομικές αγορές καταρρέουν, ο κόσμος δεν έχει τίποτα να φάει, στην Ελλάδα, ο κόσμος σε όλο τον πλανήτη υποφέρει και φοβάται. Και τι συμβαίνει όταν ο κόσμος φοβάται;», διερωτήθηκε από μικροφώνου η Madge.

Τονίζοντας ότι οι καλλιτέχνες δεν πρέπει να σιωπούν, αλλά να μιλούν για τα κακώς κείμενα, η «βασίλισσα της ποπ» συνέχισε: «ο κόσμος γίνεται μη ανεκτικός. Αρχίζει και δείχνει με το δάχτυλο τους άλλους. Λένε "εσύ είσαι η αιτία, εσύ είσαι το πρόβλημα, εσύ φταίς”. Λένε "φύγε". Και αυτή, όπως ξέρετε, δεν είναι η απάντηση στο πρόβλημα, ο εχθρός δεν είναι εκεί έξω, δεν υπάρχει εξωτερικός εχθρός. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο ο εχθρός είναι μέσα μας».

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η Madge μας έπιασε στο στόμα της: όπως έγραψε το star.gr, σε συνέντευξή της στην βραζιλιάνικη τηλεόραση κατηγόρησε την Ελλάδα για την στάση της απέναντι στους μετανάστες.

Πάντως, τα πολιτικά σχόλια της Madonna στο Παρίσι δεν της βγήκαν και πολύ σε καλό. Κάποιοι από τους θεατές, μάλιστα, δήλωσαν πως επρόκειτο για συναυλία και όχι για συνεδρίαση των Ηνωμένων Εθνών! Άσε που η σταρ τραγούδησε μόνο 45 λεπτά


Δείτε τα σχόλια της Madonna για την Ελλάδα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top