Και κερατάς και δαρμένος: Τους δέχτηκαν πίσω και το ξανάκαναν

Οι stars που συγχώρεσαν την απιστία

Επιμέλεια: Ευαγγελία Ντούρου

Ο άνθρωπος είναι τελικά ον… πολυγαμικό. Την έχει την απιστία στο αίμα του και φυσικά από αυτόν τον κανόνα δεν εξαιρούνται και οι διάσημοι του Hollywood. Υπάρχουν λοιπόν οι celebrities που τον ένιωσαν στο πετσί τους τον πόνο της απιστί��ς, παρ’ όλ’ αυτά βρήκαν τη δύναμη να συγχωρέσουν τους συντρόφους τους.

Στη Cheryl Cole για παράδειγμα της ήρθε κεραμίδα όταν έμαθε ότι ο σύζυγός της Ashley Cole την απάτησε πηγαίνοντας με πολλές γυναίκες ταυτόχρονα. Τι να κάνει όμως, έκανε την καρδιά της πέτρα και τον συγχώρεσε. Μόνο που ο Ashley δεν έλεγε να το σταματήσει το σπορ, οπότε η Cheryl του έδωσε τα παπούτσια στο χέρι και τον έδιωξε από το σπίτι.

Όταν μια άγνωστη μέχρι τότε γυναίκα βγήκε και κατηγόρησε τον Kobe Bryant για ξυλοδαρμό, εκείνος αρνήθηκε τις κατηγορίες και απλά παραδέχθηκε ότι είχε πάει για ένα βράδυ μαζί της με τη θέλησή της. Φυσικά η σύζυγός του Vanessa έγινε έξαλλη, όμως όλα διορθώθηκαν με ένα δαχτυλίδι αξία οχτώ εκατομμυρίων δολαρίων!!!! Δυστυχώς όμως το 2012 οι δυο τους αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους, επικαλούμενοι ασυμφωνία χαρακτήρων.

Την απιστία έχει βιώσει και η Fergie, όταν μια stripper βγήκε και είπε ότι είχε δεσμό με το σύζυγό της Josh Duhamel. Παρά το γεγονός πάντως ότι η stripper έδειξε γραπτά μηνύματα που είχε πάρει από τον ηθοποιό, η Fergie κατάφερε να τον συγχωρήσει και είναι ακόμα μαζί και ευτυχισμένοι.

Μέγα σκάνδαλο είχε ξεσπάσει και όταν αποκαλύφθηκε ότι ο Hugh Grant είχε απατήσει τη Liz Hurley με μια τραβεστί!!!! Τότε όμως η Liz φάνηκε μεγάλη καρδιά και θεώρησε ότι η ξεφτίλα που έζησε ο καλός της ήταν η μεγαλύτερη τιμωρία του. Οι δυο τους έμειναν μαζί για άλλα πέντε χρόνια και μετά χώρισαν, αλλά για άλλους λόγους που δεν είχαν να κάνουν με την απιστία.

Μεγάλος γυναικάς του Hollywood και ο Jude Law. Αφού απάτησε τη γυναίκα και μητέρα των παιδιών του με τη Sienna Miller, μετά έκανε το ίδιο και σε εκείνη, απατώντας την με τη νταντά των παιδιών. Εκείνη τον χώρισε, όμως επέστρεψε πάλι κοντά του τρία χρόνια μετά.

Από τη λίστα μας δε θα μπορούσε να λείψει και το μεγαλύτερο σκάνδαλο απιστίας ever. Μιλάμε φυσικά για την απιστία του Bill Clinton και τον περίφημο λεκέ της Λεβίνσκι. Μπορεί ο Bill Clinton να βγήκε δημόσια και να ζήτησε συγγνώμη, η Hilary πάλι, όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει βγάλει μιλιά και παραμένει στο πλάι του.

Ατακτούλης ήταν και ο Keith Urban. Δεν φτάνει που η Nicole Kidman τον στήριξε με το πρόβλημά του με το αλκοόλ έξι μόλις μήνες μετά το γάμο τους, έπρεπε να υπομείνει και όλο το σούσουρο ότι όσο ήταν αρραβωνιασμένοι εκείνος την απάτησε με το μοντέλο Amanda Wyatt. Η Nicole όμως είναι μεγάλη καρδιά και οι δυο τους είναι μαζί και ευτυχισμένοι.

Πολλά έχουν ακουστεί τέλος και για τον Bono των U2. Οι κακές γλώσσες λένε ότι στα 30 χρόνια της καριέρας του υπήρχαν πολλοί πειρασμοί και πώς αρκετές φορές εκείνος ενέδωσε. Ο ίδιος δεν έχει κάνει ποτέ κανένα σχόλιο, ενώ η σύζυγός του Ali Hewson βρίσκεται εδώ και 20 χρόνια στο πλευρό του.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top