Ο Mick Jagger είχε σχέση και με την πριγκίπισσα Μαργαρίτα;

Νέες αποκαλύψεις από τη βιογρ��φία του super star

Το star.gr έγραψε πριν από λίγες μέρες ότι ο καρδιοκατακτητής Mick Jagger βρήκε τον δάσκαλό του όταν πολιορκούσε την Angelina Jolie και τώρα νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως για την ερωτική ζωή του rock star. Όπως αποκαλύπτει λοιπόν ο συγγραφέας της βιογραφίας του ο Mick είχε ένα σύντομο ειδύλλιο και με την πριγκίπισσα Μαργαρίτα, παρά τις αντιρρήσεις της Βασίλισσας.

Τόσο πολύ αντιπαθούσε τον Mick Jagger η Ελισάβετ, που όταν το 1997 ο τότε πρωθυπουργός Toni Blair τον πρότεινε για να χρηστεί ιππότης, βρέθηκε απέναντι στην ακλόνητη άρνησή της.

Ο τέως πρωθυπουργός όμως δεν το έβαλε κάτω, αφού ήθελε το ίνδαλμά του να πά��ει τον τίτλο του ιππότη. Έτσι επί πέντε χρόνια υπέβαλλε το όνομα του rock star στους υποψήφιου για τον τίτλο του ιππότη για να παίρνει την άρνηση της Βασίλισσας.

Κάτι το γεγονός ότι δεν είχε πλούσιο φιλανθρωπικό έργο. Κάτι ότι δεν έμενε στη Βρετανία για να μην πληρώνει φόρους, κάτι ο έκκλητος βίος του και τα αρνητικά του σχόλια για τη βασιλική οικογένεια και την ίδια τη Βασίλισσα ήταν αρκετά για της δημιουργήσουν μια απέχθεια.

Ο κυριότερος όμως λόγος ήταν σαφώς πιο προσωπικός. Η σχέση του με την μιρκότερη αδελφή της. Άπειρες φορές η Βασίλισσα είχε παρέμβει για να μην βγουν στο φως της δημοσιότητας γαργαλιστικές λεπτομέρειες της σχέσης της πριγκίπισσας Μαργαρίτας με τον Mick Jagger.

Όπως ας πούμε το πάρτι στο οποίο είχε παραβρεθεί η Μαργαρίτ�� και από τα ναρκωτικά και το ποτό μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Μάλιστα ο ίδιος ο Mick Jagger δεν έλεγε να αφήσει σε ησυχία τη Μαργαρίτα και συνεχώς επεδίωκε να έχουν επαφή.

Πολλοί λένε ότι ο μοναδικός λόγος γι’ αυτό ήταν ότι πάντα ήθελε να γίνει ένας αριστοκράτης.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε ένα πάρτι όπου η πριγκίπισσα Μαργαρίτα έπεσε πάνω του κατά λάθος. Εκείνος με το που την είδε, παράτησε την τότε κοπέλα του για να μιλήσει με την πριγκίπισσα, η οποία παρεμπιπτόντως αν και παντρεμένη είχε τη φήμη ότι… «διασκέδαζε» με νεότερους άνδρες.

Οι δυο τους έγιναν αυτοκόλλητοι, αν και κανένας δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν οι δυο τους ήταν ποτέ ζευγάρι. Ούτε ο Mick, ούτε η πριγκίπισσα έχουν παραδεχθεί κάτι, όμως αρκετοί από το περιβάλλον τους ��ίναι σίγουροι ότι κάτι είχε συμβεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top