Οι… «μαϊντανοί» του Hollywood!

Κάνουν τα πάντα για να προσελκύσουν τα φλας πάνω τους

Οι… «μαϊντανοί» του Hollywood!

Επιμέλεια: Ευαγγελία Ντούρου

Στο Hollywood εκτός από τους αστέρες που χάρη στη δουλειά τους έχουν πετύχει να είναι συνεχώς μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας και υπάρχουν και οι… άλλοι που είναι συνεχώς μπροστά στα φώτα και στα κουτσομπολίστικα περιοδικά γιατί απλά φροντίζουν με διάφορα σκανδαλάκια να βρίσκονται στο προσκήνιο.

Εδώ στην Ελλάδα τους αποκαλούμε… «μαϊντανούς», στο Hollywood πάλι κάποιοι από αυτούς έχουν βγάλει τρελά λεφτά από αυτή την ιστορία.

Όπως ας πούμε η Kim Kardashian και όλη της η οικογένεια που έχουν βγάλει στη φόρα όλη τους την προσωπική ζωή και πλέον όπου βρεθούν και όπου σταθούν θα βρίσκεται και ένας παπαράτσι. Δεν υπάρχει μέρα που η Kim, η Kloe και η Kourtney να μην έχουν απασχολήσει τα κουτσιμπολίστικα περιοδικά. Ειδικά η Kim, και να φτερνιστεί γίνεται θέμα…

Ιδιαίτερα εκτεθειμένη στα MME και η Lindsay Lohan που απασχολεί κυρίως για αρνητικούς συνήθως λόγους. Μια τα προβλήματά της με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά, μια οι αμφιλεγόμενες σχέσεις της με άτομα του ιδίου ή του αντίθετου φύλου, μια οι περιπέτειές της με τη δικαιοσύνη, έχουν σαν αποτέλεσμα κάθε τρεις και λίγο να ασχολούνται όλοι μαζί της.

Τα 15 λεπτά δημοσιότητας της Snooki θα φανταζόταν κανείς ότι μέχρι τώρα θα έπρεπε να έχουν εξαντληθεί, όμως για κάποιο ανεξήγητο ρόλο η πρωταγωνίστρια του reality «Jersey Shore» συνεχίζει να απασχολεί με κάθε της κίνηση.

Όπως και η Nadya Suleman. Εντάξει, ασχοληθήκαμε μαζί της γιατί γέννησε οχτάδυμα, ασχοληθήκαμε μαζί της γιατί είχε υιοθετήσει κι ένα τσούρμο άλλα παιδιά και δεν ��πορούσε να τα μεγαλώσει, τώρα όμως η γυναίκα κάνει τα πάντα για να είναι στη δημοσιότητα. Μέχρι και πρωταγωνίστρια σε πορνό θα γίνει και τώρα για να συνεχίσουμε να ασχολούμαστε μαζί της.

Η Paris Hilton πάλι υπήρξε μια περίοδος που ήταν ο μαϊντανός του Hollywood. Όπου και να πήγαινε έτρεχαν από πίσω της ορδές παπαράτσι, αλλά το κορίτσι κάηκε, δυστυχώς και τώρα κάνουμε μαύρα μάτια να τη δούμε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top