«Συνάντηση μεγατόνων»: Όταν το πριγκιπικό ζεύγος συνάντησε τους πρώην του...

Την παράσταση έκλεψε η Pippa Middleton

«Συνάντηση μεγατόνων»: Όταν το πριγκιπικό ζεύγος συνάντησε τους πρώην του...

Σας έχει τύχει να πάτε σε έναν γάμο και νa πέσετε πάνω στον πρώην σας; Κι όμως έτυχε στο πριγκιπικό ζεύγος, την Kate Middleton και τον William!

Το ζευγάρι, το περασμένο Σάββατο έδωσε το παρόν στο γάμο ενός φιλικού του ζευγαριού και εκεί βρέθηκαν όλοι οι… πρώην τους!

Μεταξύ των 300 καλεσμένων ήταν η πρώην σύντροφος του William, η Olivia Hunt!Και δεν ήταν μόνο αυτή, αλλά και η Rose Farquhar. Πόσοι πρώην να χωρέσουν σε ένα πάρτι; Η ξανθιά κοπέλα με τα πράσινα τακούνια είναι συγγραφέας και η μελαχρινή γεματούλα είναι ηθοποιός!

Ακόμα, ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τον Henry Ropner και τον δημοσιογράφο Willem Marx, πάλαι ποτέ σύντροφοι της Kate!! Ο Ropner λέγεται πως έβγαινε με την Kate το 2007 όταν χώρισε για λίγο με τον William!

Ούτε συνεννοημένοι μεταξύ τους να ήταν. Καταλαβαίνετε τι ματιές αντάλλαξαν..

Από τον γάμο δε θα μπορούσε να λείψει η Pippa Middleton,η οποία γνώριζε τον γαμπρό από το κολλέγιο στο οποίο σπούδασε με την αδερφή της!

Η Pippa έκλεψε για ακόμα μια φορά την παράσταση με το λάγνο όλο νόημα βλέμμα της και το εντυπωσιακό καπέλο!!Αφήστε που στις φωτογραφίες παίζει με τον φακό και χαμογελάει πονηρά…. Μπορεί η Kate να ήταν όπως πάντα πολύ κομψή, αλλά όλα τα λεφτά ήταν το φόρεμα της αδερφής της!

Επέλεξε ένα ροδακινί φόρεμα που έφτανε ακριβώς πάνω από το γόνατο με μαύρες λεπτομέρειες, μαύρη τσάντα, καπέλο και γόβες! Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε έναν όμορφο κότσο!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top