Η σοκαριστική συνέντευξη του μπαμπά της Amy Winehouse

Μιλά για πρώτη φορά για την ημέρα που «έφυγε» από τη ζωή η Amy

Ο πατέρας της Amy Winehouse μιλά για πρώτη φορά, μετά από περίπου έναν χρόνιο για ��ον θάνατο της πολυαγαπημένης του κόρης.

«Χτύπησε το τηλέφωνο μου και είδα το όνομα ‘Andrew – Security’,οπότε σκέφτηκα η Amy θα είναι γιατί συνήθως δανείζεται το κινητό του. Της είπα καλησπέρα αγάπη μου, αλλά δεν ήταν εκείνη, ήταν ο Andrew, ο σωματοφύλακας της. Με δυσκολία καταλάβαινα τι έλεγε. Το μόνο που μπόρεσα να καταλάβω ήταν «πρέπει να έρθεις εδώ τώρα. Πρέπει να έρθεις στο σπίτι. Τότε γκρεμίστηκε ολόκληρος ο κόσμος γύρω μου. Τα είδα όλα. Ρώτησα «είναι νεκρή»; Εκείνος μου απάντησε “Ναι”»!

Ενώ φανερά συγκινημένος θυμήθηκε την κορούλα του σε νεαρή ηλικία. Χαρακτηριστικά είπε πως «η Amy έμαθε να περπατάει στα πρώτα της γενέθλια. Η πρώην σύζυγος μου, η Janis ήταν καταπληκτική μητέρα και ακόμα είναι. Η Amy και ο αδερφός της την λάτρευαν. Τους είχε μάθει να γράφουν και να διαβάζουν προτού πάνε στο σχολείο. Η κόρη μου ήταν πανέξυπνη και πολύ καλή στα μαθηματικά».

Και συνέχισε λέγοντας πως «ήμουν πλήρως αφοσιωμένος στην οικογένεια μου, αλλά όσο μεγάλωναν τα παιδιά άρχισα να αλλάζω. Το 1993 χώρισα με την Janis και ήταν απίστευτα πολύ δύσκολο να το πω στα παιδιά μου. Η Amy φάνηκε πως το αποδέχτηκε πιο εύκολα από τον αδερφό της».

Ενώ υποστηρίζει πως «μου είναι πολύ δύσκολο να ακούω τη μουσική της Amy τώρα… Μου λείπει απίστευτα. Με πονάει τρομερά».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top