Kate Moss: βγήκε έξω με see-through φόρεμα χωρίς σουτιέν!

Νυχτερινή έξοδος με τον σύζυγο της και super sexy εμφάνιση

Kate Moss: βγήκε έξω με see-through φόρεμα χωρίς σουτιέν!

Το΄πε δεν το ‘πε η Kate Moss; ο σύζυγος μου δεν με θέλει «συμβατική». Τι εννοεί; πως ο καλός της Jamie Hince, την προτιμά πιο rock και αποκαλυπτική.

Και για να μην του χαλάσει το χατίρι, έκανε μια ακόμα αποκαλυπτική εμφάνιση, σε club του Λονδίνου, παρέα φυσικά με τον σύζυγο της.

Όπως θα παρατηρήσετε και στις φωτογραφίες, το 38χρονο μοντέλο δεν άφησε τίποτα στη φαντασία, αφού οι παπαράτσι την πέτυχαν τις πρώτες πρωινές ώρες, να φορά ένα maxi see through φόρεμα, χωρίς σουτιέν από μέσα, με αποτέλεσμα να φανούν… ΟΛΑ!

Όχι πως την πειράζει κιόλας. ούτε την ίδια, ούτε τον σύζυγο της. Άλλωστε σε συνέντευξη της στο «Grazia», η Moss είπε πως «ο καλός μου θα τρελαινόταν αν ντυνόμουν σαν… “σύζυγος”».

Μάλιστα έδωσε και μια συμβουλή ντυσίματος σε όλες τις Βρετανίδες, μιας και θεωρεί πως δεν ντύνονται κατάλληλα τους καλοκα��ρινούς μήνες, πετώντας πολλή σάρκα έξω.

Τι τους είπε; να σταματήσουν να τα βγάζουν όλα στη φόρα τόσο πολύ. Τις δικαιολόγησε απ΄την άλλη βέβαια, λέγοντας πως το κάνουν επειδή δεν είναι συνηθισμένες στη ζέστη.

Προφανώς θέλει να τους πει να τα πετάνε έξω αλλά με τρόπο, όπως κάνει εκείνη!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top