ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ: Η Rihanna βγήκε με δαντελένιο σουτιέν για ψώνια!

Φάνηκε όλο το στήθος της μέρα μεσημέρι!

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ: Η Rihanna βγήκε με δαντελένιο σουτιέν για ψώνια!

Τι ήταν να της πουν πως στη διαφήμιση του Armani χρησιμοποίησε μοντέλο ώστε να ντουμπλάρει το κορμί της; Η Rihanna αποφάσισε ν΄αποδείξει πως είναι από μόνη της κορμάρα, και τα πέταξε για ακόμα μια φορά έξω!

Οι παπαράτσι, την πέτυχαν κατά τη διάρκεια μεσημεριανής της βόλτας να κυκλοφορεί στους δρόμους ημίγυμνη, με ένα ροζ δαντελένιο μπουστάκι από πάνω και μια ροζ φουστίτσα από κάτω.

Όπως καταλαβαίνετε, η RiRi δεν άφησε ΤΙΠΟΤΑ στη φαντασία, μιας και το στήθος και οι θηλές της διαγράφονταν ξεκάθαρα μέσα από το see-through δαντελένιο μπουστάκι.

Η εν λόγω εμφάνιση, έρχεται αμέσως μετά τους φόβους που έχουν εκφράσει τόσο οι συνεργάτες της όσο και ο Jay Z, πως κάτι δεν πάει καλά με την 24χρονη star.

Μάλιστα ισχυρίζονται πως η Rihanna πρέπει επειγόντως να νοσηλευτεί σε μια ��λινική αποτοξίνωσης, καθώς τα αχαλίνωτα party και οι καταχρήσεις, έχουν επιβαρύνει πολύ την υγεία της.

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως η RiRI έχει νοσηλευτεί ήδη μια φορά με εξάντληση και αφυδάτωση, ενώ πρόσφατα αναγκάστηκε ν΄ακυρώσει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις στο Λονδίνο, μιας και δεν ένιωθε καλά.

Η ίδια πάντως έδειχνε σε πολύ μεγάλα κέφια κατά τη διάρκεια της βόλτας της στη Νέα Υόρκη, με τον κόσμο που τη συναντούσε να την κοιτά με το στόμα ανοιχτό!

Λογικό με τέτοια εμφάνιση...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top