Επανασύνδεση για την Lady Gaga και τον κούκλο Taylor Kinney!

Δεν άντεξαν για πολύ χώρια και είναι ξανά «μαζί»

Επανασύνδεση για την Lady Gaga και τον κούκλο Taylor Kinney!

Ένα με ενάμιση μήνα το πολύ άντεξαν μακριά ο ένας από τον άλλον.

Μιλάμε φυσικά για την Lady Gaga και τον Taylor Kinney, που μπορεί όπως σας γράψαμε από το star.gr να είχαν χωρίσει επειδή η 26χρονη ήθελε ν΄αφοσιωθεί στην καριέρα της, αλλά τελικά το μετάνιωσε και επέστρεψε στον καλό της.

Η τραγουδίστρια αυτό το διάστημα βρίσκεται σε παγκόσμια περιοδεία, και σε δυο από τους σταθμούς της, συγκεκριμένα στην Ταϋλάνδη αρχικά και έπειτα στη Σιγκαπούρη, εθεάθη μαζί με τον 30χρονο κούκλο ηθοποιό των "Vampire Diaries", Taylor Kinney.

Όσοι τους είδαν από κοντά, αναφέρουν στα ξένα tabloids πως οι δυο τους έδειχναν πολύ ευτυχισμένοι και περπατούσαν κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου.

Στη συνέχεια δε, τους πέτυχαν να φιλιούνται την ώρα που έμπαιναν στο ασανσέρ, και γενικότερα να είναι μες τα μέλια!

Αυτό που λέγεται έντονα πάντως, είναι πως η Lady Gaga αποφάσισε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση της με τον Taylor Kinney, μιας και όσο διάστημα έμειναν χωριστά της έλειψε πολύ.

Μένει να δούμε λοιπόν κατά πόσο θα… «δουλέψει». Οι παπαράτσι πάντως, την πέτυχαν solo και σε μεγάλα κέφια στο Auckland, όπου εμφανίστηκε φορώντας ένα πορτοκαλί neon φόρεμα, και σίγουρα πολύ πιο σικάτη απ΄ότι την έχουμε συνηθίσει!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top