Οι stars του ελληνικού κινηματογράφου που έγραψαν ιστορία!

Άραγε θα υπάρξουν παρόμοιες και στη σημερινή εποχή;

Οι stars του ελληνικού κινηματογράφου που έγραψαν ιστορία!

Επιμέλεια:Σαντίκου Ολγίνα

Ο ελληνικός κινηματογράφος στιγματίστηκε από μερικές γυναικείες φιγούρες που δεν ξέρουμε αν θα ξαναδούμε! Είναι πολλές για να τις αναφέρουμε όλες, αλλά αξίζει να αναφέρουμε μερικές από τις πιο γνωστές των τελευταίων ετών!

Αλίκη Βουγιουκλάκη

Το σκέρστο, το καπρίτσιο, το χαμόγελο και τα ξανθά της μακρυά μαλλιά αγαπήθηκαν όσο κανένα άλλο κορίτσι στον κινηματογράφο!!
Ο έρωτας της με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ έμοιαζε με παραμύθι! Μπορεί για πολλούς να μην ήταν η καλύτερη ηθοποιός όλων των εποχών, αλλά σίγουρα έμεινε στην ιστορία του κινηματογράφου και τώρα πολλές είναι εκείνες που προσπαθούν να τις μοιάσουν.

Ζωή Λάσκαρη

Μια από τις διασημότερες σταρ του παλιού ελληνικού κινηματογράφου.

Η Ζωή Λάσκαρη μαζί με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και την Τζένη Καρέζη θεωρούνταν οι μεγαλύτερες ντίβες της εποχής και οι πιο εμπορικές σταρ στην Ελλάδα. Η εικόνα που διαμόρφωσε μέσα από τις ταινίες της ήταν αυτή μιας δυναμικής και μοιραίας γυναίκας, ενώ αποτελούσε το κρυφό απωθημένο πολλών αντρών.

Τζένη Καρέζη

Από μικρή το πάθος της ήταν η υποκριτική.Μάλιστα, ο πατέρας της είχε εγκαταλείψει εκείνη και τη μητέρα της, όταν η Τζένη του ανακοίνωσε ότι θέλει να γίνει ηθοποιός.

Την είδαμε σε ρόλους δραματικούς, κωμικούς και στον καθένα είχε κάτι διαφορετικό να δείξει! Ήταν καλή σε όλα τα είδη, ενώ το χαρακτηριστικό της ήταν το eyeliner στα μάτια της.

Ρένα Βλαχοπούλου

Όταν ακούμε το όνομα της σκεφτόμαστε το «Κέρκυρα Κέρκυρα με το ποντικονήσι» μιας και ήταν από το νησί και το τραγουδούσε στις ελληνικές ταινίες.Τη Βλαχοπούλου την διέκρινε ο τσαμπουκάς και το χιουμορ! Στις περισσότερες ταινίες μας έκανε να ξεκαρδιζόμ��στε στα γέλια.

Μάρω Κοντού

Δυναμική και πανέμορφη ξεχώριζε όποιον ρόλο και αν έπαιζε.Ο ρόλος που την σημάδεψε ήτάν αυτός με τον Αντωνάκη, «η δε γυνή να φοβείται τον άντρα» και μας έκανε να γελάσουμε πολύ!



Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top