Στέλιος Μάϊνας: «Παίρνω εδώ και δέκα χρόνια τα ίδια λεφτά από την τηλεόραση!»

«Είμαι εναντίον της απληστίας και του τσαμπουκά!»

Στέλιος Μάϊνας: «Παίρνω εδώ και δέκα χρόνια τα ίδια λεφτά από την τηλεόραση!»

Τα πράγματα με τ΄όνομα τους είπε ο Στέλιος Μάϊνας. Ο ταλαντούχος ηθοποιός, μίλησε για την πολιτική, την κρίση, τους τηλεοπτικούς μισθούς, αλλά και τους συναδέλφους του που αποφασίζουν να πολιτευτούν.

«Εδώ και δέκα χρόνια παίρνω τα ίδια λεφτά»:

«Η δική μου τηλεοπτική αμοιβή –και ας με διαψεύσουν οι φίλοι μου από τα κανάλια- είναι η ίδια τα τελευταία δέκα χρόνια! Από θέση. Όταν πριν από μερικά χρόνια ζητούσα κάποια συγκεκριμένα χρήματα μου έλεγαν “καλά είσαι τρελός; τώρα θα τα πάρεις!” Λέω παιδιά με συγχωρείτε, αυτή δεν είναι η λογική του ελεύθερου επαγγελματία. Το τώρα θα τα πάρεις, σημαίνει ότι αύριο θα καταστραφούμε όλοι μαζί. Υπάρχει μια δεξαμενή χρήματος δεν είναι άπειρα τα λεφτά. Αν τα βγάλω εγώ και πάρω πέντε».

Αυτή την άποψη όπως λέει, την είχε ανέκαθεν καθώς πίστευε πως η παραπάνω στάση ζωής είναι «μια λογική προσωρινότητας, που οδήγησε τα πράγματα σε μια απαξίωση».

Ξεκαθαρίζει ωστόσο, πως «δεν είμαι εναντίον της προσωπικής φιλοδοξίας. Είμαι εναντίον της απληστίας και του τα θέλω όλα για πάρτη μου. Έχω την αίσθηση πως αυτό που θ΄αφαιρέσω εγώ σήμερα, θ΄αφαιρεθεί από εμένα αύριο και από το παιδί μου μεθαύριο».

Γι΄αυτό τονίζει πως «δεν μπορούμε να λειτουργούμε σαν τα funds. Αυτή η κερδοσκοπία που υπάρχει γενικότερα, είναι καταστροφικό για τη δημιουργικότητα μας. Δεν μπορείς να ποντάρεις στην καταστροφή του άλλου».

«Είμαι εναντίον του τσαμπουκά»:

«Είμαι εναντίον του τσαμπουκά και εναντίον αυτού που λέμε είμαι μάγκας. Μαγκές δεν πρέπει να υπάρχουν και πολύ περισσότερο στην πολιτική!»

Όσο γιατί δεν πολιτεύεται όπως άλλοι συνάδελφοι του;

«Ο κάθε πολίτης έχει δικαίωμα συμμετοχής στα κοινά. Απλά η δική μου θέση είναι ότι ο καλλιτέχνης έχει θέση στο σανίδι. Και η κοινωνική του θέση, είναι εκεί. Αυτή τη στάση επιλέγω!»

Καταλήγει μάλιστα πως «η πολιτική μου θέση είναι προσωπική μου και μόνο προσωπική. Είναι θέμα προσωπικών επιλογών και στάση ζωής. Δεν μπορώ ούτε να το κατακρίνω, ούτε να το χειροκροτήσω».

Κάντε κλικ και δείτε το video…


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top