Περίεργα ονόματα που έδωσαν οι stars στα παιδιά τους

Από... φρούτα μέχρι τοποθεσίες έχει ο μπαξές

Περίεργα ονόματα που έδωσαν οι stars στα παιδιά τους
Επιμέλεια: Ευαγγελία Ντούρου

Οι stars του Hollywood είναι μες στις ιδιοτροπίες. Δεν είναι να τους μπει μια ιδέα στο μυαλό δεν τους τη βγάζεις με τίποτα. όπως ας πούμε τα ονόματα που διαλέγουν για τα παιδιά τους. Κάποιοι από αυτούς έχουν διαλέξει τα πιο κουφά ονόματα, κάνοντας τους πάντες να απορούν τι σκεφτόντουσαν όταν τα διάλεγαν.

Όπως για παράδειγμα ο Nicholas Cage, γνωστός λάτρης των κόμικς που εμπνεύστηκε για να δώσει όνομα στο γιο του από τον... Superman. Όχι δεν έβγαλε το παιδί Superman, ούτε καν Clark Kent. Ο γνωστός ηθοποιός έβγαλε το παιδί του Kal - El, όπως υποτίθεται ότι είναι το πραγματικό όνομα του υπερήρωα.

Από τη λίστα δε θα μπορούσε να λείπουν οι Angelina Jolie και Brad Pitt. Και τα έξι παιδιά τους έχουν από τα πιο περίεργα ονόματα. Maddox, Zahara, Pax, Knox, Shiloh είναι η απόδειξη ότι όταν διάλεγε ονόματα η Angelina βρισκόταν σε άλλο κόσμο.

Εντελώς παράξενα είναι και τα ονόματα των τριών κοριτσιών της Demi Moore και του Bruce Willis. Η Tallulah, η Scout και η Rumer είναι τα βλαστάρια των δύο ηθοποιών και δεν έχουν κανένα πρόβλημα που τα ονόματά τους δεν ξέρει κανείς ούτε καν τι σημαίνουν.

Αυτό βέβαι�� δεν ισχύει για την Gwyneth Paltrow και τον σύζυγό της, αφού όλοι ξέρουν ότι το όνομα της κόρης τους Apple σημαίνει... μήλο. Το ζευγάρι πήρε την ιδέα από ένα μέλος του συγκροτήματος του Martin που επίσης έχει βαφτίσει την κόρη του Apple, ενώ η Gwyneth σε συνέντευξή της είπε πως από την αρχή της άρεσε που το όνομα αυτό ηχούσε καθαρό και έδινε την αίσθηση της... ολότητας.

Αρκετοί επίσης είναι οι stars που έδωσαν στα παιδιά τους ονόματα εμπνευσμένα από τοποθεσίες, όπως η Mariah Carrey που έβγαλε τον γιο της Moroccan, από το Μαρόκο, βεβαίως, βεβαίως.

Η Alicia Keys πάλι έδωσε στο γιο της το όνομα "Αίγυπτος" (Egypt), ενώ ονόματα τοποθεσιών έδωσε στους γιους της και η Gwen Stefani. Τον έναν τον λένε Zuma από την παραλία Zuma στην Καλιφόρνια και τον άλλο Kingston από την πρωτεύουσα της Τζαμάικα, αφού είναι η αγαπημένη χώρα της τραγουδίστριας.

Τέλος η Ashlee Simpson και ο Pete Wentz ονόμασαν τον γιο τους Bronx από το θρυλικό προάστιο της Νέας Υόρκης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top