Με την Αναστασία γιόρτασε τη γιορτή της μητέρας η Ζυγούλη

Αχώριστες μαμά και κόρη σε κάθε τους βήμα

Με την Αναστασία γιόρτασε τη γιορτή της μητέρας η Ζυγούλη
Στο μαιευτήριο Μητέρα βρέθηκαν την Κυριακή η Κάτια Ζυγούλη και η μικρή Αναστασία για να γιορτάσουν μαζί την «Γιορτή της Μητέρας».

Το γνωστό μαιευτήριο διοργάνωσε μια εκδήλωση για όλες τις μανούλες, κατά τη διάρκεια της οποίας μπορούσαν να υποβληθούν δωρεάν σε εξετάσεις υγείας. Οι υπεύθυνοι μάλιστα είχαν προβλέψει και για τα μικρά παιδιά και είχαν μετατρέψει τον προαύλιο χώρο σε κανονικό παιδότοπο.

Εκεί διασκέδασε και η Αναστασία που έπαιξε και ζωγράφισε με τα άλλα παιδιά, ενώ η Κάτια ξεναγήθηκε στο καινούργιο τμήμα Αισθητικής Δερματολογίας και Αντιγήρανσης από τον ομότιμο καθηγητή Δερματολογίας και Αφροδισιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και διευθυντή Δερματολογίας του Ομίλου Υγεία, κ. Ανδρέα Κατσαμπά.

Η Κάτια Ζυγούλη έχει παραδεχθεί ότι ο ερχομός την Αναστασίας και του Ρουβά Junior έχει αλλάξει εντελώς τη ζωή της, κάνοντάς την να αναθεωρήσει τις προτεραιότητές της. Γι’ αυτό μάλιστα και προσέχει πάρα πολύ τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, ώστε να μην απουσιάζει πολύ από το πλευρό των παιδιών της.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top