Ποιοι θα είναι υποψήφιοι για τα Βραβεία MAD;

Στις 20 Ιουνίου η μεγάλη μέρα

Ποιοι θα είναι υποψήφιοι για τα Βραβεία MAD;
Για τις 20 Ιουνίου έχουν προγραμματιστεί τα φετινά Βραβεία MAD που όπως κάθε χρόνο αναμένεται να απασχολήσουν πολύ. Υποψηφιότητες, ντουέτα έκπληξη και guest εμφανίσεις αναμένεται να κεντρίσουν το ενδιαφέρον για μία ακόμα χρονιά.

Ντέμ��, Stan, Vegas, Melisses βρίσκονται σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες σε όλες τις κατηγορίες υποψηφίων, ενώ υποψήφιος θα είναι και ο Νίνο που εκπλήσσει κάθε χρονιά με τις στυλιστικές του επιλογές και ξεσηκώνει με τα τραγούδια του.

Φυσικά για μια ακόμα χρονιά ανάμεσα στους υποψήφιους θα είναι η Έλενα Παπαρίζου, η Δέσποινα Βανδή, η Έλλη Κοκκίνου, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και ο Σάκης Ρουβάς που θα είναι υποψήφιοι στις κατηγορίες «Γυναίκα Καλλιτέχνης», «Τραγουδιστής της Χρονιάς» και φυσικά «Καλύτερο video clip».

Έντονο ενδιαφέρον έχει η κατηγορία των πρωτομεφανιζόμενων, όπου Ντέμι και Stan θα κονταροχτυπηθούν, ενώ για το βραβείο «Συγκρότημα της Χρονιάς» θα τα δώσουν όλα Stavento, Onirama, Vegas και Melisses.

Όσο για την ατάκα της χρονιάς; Όλοι περιμένουν πως και αυτή την χρονιά ο Ηλίας Ψινάκης θα δώσει το δικό του show. Εν αναμονή λοιπόν…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top