Στη Λάρνακα για το «αντίο» στον πατέρα της η Άννα Βίσση

Στο πλευρό της συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές

Στη Λάρνακα για το «αντίο» στον πατέρα της η Άννα Βίσση
Λίγο μετά τις 10:00 προσγειώθηκε η Άννα Βίσση στη Λάρνακα, προκειμένου να βρεθεί μαζί με την υπόλοιπη οικογένειά της για το τελευταίο αντίο στον πατέρα της, Νέστορα.

Φορώντας μαύρα ρούχα και μεγάλα σκούρα γυαλιά ηλίου, η δημοφιλής τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο εμφανώς λυπημένη και αμίλητη και κατευθύνθηκε αμέσως προς το πατρικό της.

Στο σπίτι της οικογένειας Βίσση βρέθηκαν συγγενείς και φίλοι, προκειμένου να συμπαρασταθούν, ενώ οι θαυμαστές της Άννας «πλημμύρισαν» με λόγια παρηγοριάς το Ίντερνετ.

H τραγουδίστρια δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη της για την οικογένειά της: «ο μπαμπάς μου, μπορεί να μην είναι σε θέση να φοράει κοστούμι και να βγει στην τηλεόραση να μιλήσει, αλλά υπάρχει, χαμογελάει και είναι ευτυχισμένος που οι άνθρωποί του είναι κοντά του για να τον βοηθούν και να τον λατρεύουν», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η ίδια, όταν την κατηγόρησαν ότι ξεπούλησε το πρόβλημα υγείας του προβάλλοντάς τον στο rockumentary της.

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, αργά το βράδυ της Παρασκευής, ο Νέστορας Βίσσης έχασε την «μάχη» με το χρόνιο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε, έχοντας στο πλευρό του μέχρι την ύστατη στιγμή την σύζυγό του, Σοφούλα και τις τρεις κόρες τους, Λία, Άννα και Νίκη.


Δείτε στο βίντεο την Άννα Βίσση σε στιγμές με τον πατέρα και την μητέρα της
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top