Ρομαντικό ραντεβουδάκι για Ronaldo και Irina Shayk

Για να κλείσουν και τα στόματα που τους θέλουν… «παγωμένους»

Ρομαντικό ραντεβουδάκι για Ronaldo και Irina Shayk

Μπορεί να είναι μαζί εδώ και δύο χρόνια, να έχουν αρραβωνιαστ��ί και η Irina να έκανε… γαργάρα το γεγονός ότι ο Christiano Ronaldo απέκτησε παιδί με παρένθετη μητέρα, όμως είχαμε πολύ καιρό να τους δούμε μαζί.

Μάλιστα οι κακές γλώσσες έλεγαν ότι οι δυο τους δεν τα πάνε και τόσο καλά και αφορμή είναι η μητέρα του ποδοσφαιριστή που έχει αποδειχθεί κακιά πεθερά και άκρως παρεμβατική.

Για να κλείσουν λοιπόν τα στόματα, Christiano και Irina βγήκαν ρομαντικό ραντεβουδάκι στη Μαδρίτη και έδειχναν πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Η Irina φορούσε ένα χρυσό, μίνι φόρεμα και έδειχνε πιο όμορφη από ποτέ, ενώ ο Ronaldo ήταν άκρως προστατευτικός και… ιππότης κάνοντας ότι μπορούσε για να αισθανθεί η καλή του πριγκίπισσα.

Οι δυο τους απολάμβαναν τις λιγοστές είναι η αλήθεια στιγμές που μπορούν να μοιραστούν, αφού έχουν πάρα πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις. Να φανταστείτε ότι μόνο τον τελευταίο μήνα η Irina βρισκόταν σε ένα αεροπλάνο από Μαδρίτη για Κωνσταντινούπολη, Λονδίνο και Λισαβόνα για την προώθηση του καταλόγου γνωστής μάρκας εσωρούχων στην καμπάνια της οποίας πρωταγωνιστεί.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top