Beyonce: «Έκοψα τα μαλλιά μου και φοράω flat από τότε που έγινα μάνα!»

«Αρέσω περισσότερο έτσι στον Jay-Z»

Beyonce: «Έκοψα τα μαλλιά μου και φοράω flat από τότε που έγινα μάνα!»

Τα θυμάστε τα 12ποντα ψηλοτάκουνα που φορούσε η Beyonce μέχρι και στον τελευταίο μήνα της εγκυμοσύνης της; Ε… ξεχάστε τα, γιατί η 30χρονη καλλιτέχνης αποφάσισε να τ΄απαρνηθεί μια και καλή προς χάριν της… μητρότητας!

Μιλώντας στο περιοδικό «People» το οποίο την ανακήρυξε ως την «ωραιότερη γυναίκα του κόσμου», όπως σας γράψαμε και από το star.gr, δήλωσε πως:

«Ποτέ μου δεν σκέφτηκα πως θα ερχόταν η μέρα που δεν θα φορούσα πια τακούνια. Τώρα που έχω παιδί, και την κρατάω συνέχεια στην αγκαλιά μου, δεν τ΄αντέχω. Γι΄αυτό και αγοράζω χαμηλοτάκουνα παπούτσια!»beyonce2.jpg

Πώς του φαίνεται του Jay-Z η αλλαγή;

«Λατρεύει τα flat παπούτσ��α, το οποίο είναι περίεργο, μιας και ποτέ στο παρελθόν δεν με είχε δει να φοράω χαμηλά παπούτσια. Του αρέσω έτσι, πιο φυσική και χαλαρή».

Εκτός όμως από τα πατούμενα, η Beyonce άλλαξε και τα μαλλιά της:

«Πρόσφατα τα έκοψα αρκετά και τα έκανα χωρίστρα στη μέση! Από τότε που γέννησα νιώθω πιο όμορφη από ποτέ! Νιώθω πως πια έχω ένα σκοπό στη γη. Η λέξη “αγάπη” ηχεί διαφορετικά πια για μένα».

Τέλος, αποκάλυψε πως ο θηλασμός σε συνδυασμό με μια αυστηρή δίαιτα βασισμένη σε πρωτεϊνες, τη βοήθησε να χάσει τα περισσότερα κιλά της εγκυμοσύνης, ενώ πλέον ακολουθεί ένα εντατικό πρόγραμμα γυμναστικής, που περιλαμβάνει τρέξιμο και χορό!
beyonmce4.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top