ΔΕΙΤΕ: Τη Δέσποινα Βανδή στο studio με το Φοίβο!

Στα παρασκήνια της φωτογράφισης για το νέο της album «Άλλαξα»

ΔΕΙΤΕ: Τη Δέσποινα Βανδή στο studio με το Φοίβο!

Στο studio ηχογράφησης πέτυχε η κάμερα του Star τη Δέσποινα Βανδή με τον συνθέτη των μεγάλων επιτυχιών, Φοίβο.

«Αλλαγμένοι» και οι δυο, δεν έκρυψαν την ικανοποίηση τους για το νέο album της τραγουδίστριας, που περιέχει 12 ολοκαίνουργιες επιτυχίες.

Τον ενθουσιασμό της δεν έκρυψε ούτε η Δέσποινα Βανδή μιλώντας στην κάμερα:

«Μετράμε πολλά χρόνια στη δισκογραφία με το Φοίβο, και πάντα ο άλλος περιμένει κάτι περισσότερο. Και συ αγωνιάς αν μπορείς να το δώσεις αυτό!»

Μάλιστα είπε όλο νόημα, πως «σε αυτό το δίσκο είμαστε πραγματικά αλλαγμένοι!»

Άλλωστε η Δέσποινα Βανδή διανύει την καλύτερη ��ης περίοδο και δεν το κρύβει.

Με νέο cd, τα επαγγελματικά της να πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο και τον έρωτα με τον Ντέμη Νικολαϊδη να βαστά γερά, η τραγουδίστρια λάμπει και το δείχνει.

Ο φακός, την εντόπισε στα παρασκήνια της φωτογράφισης για το booklet του νέου της album «Άλλαξα», με την Δέσποινα να υπομένει όλες τις ετοιμασίες των συνεργατών της. Δώδεκα ώρες κράτησε η φωτογράφιση και δεν διαμαρτυρήθηκε στιγμή.

Στη συνέχεια, οι παπαράτσι την πέτυχαν οικογενειακώς με τον Ντέμη και τα παιδιά στο αεροδρόμιο, την ώρα που αναχωρούσαν για τις πασχαλινές τους διακοπές στη συμπρωτεύουσα, όπου έκαναν γιορτές με την οικογένεια του συζύγου της.

Μετά τις διακοπές πάντως, η τραγουδίστρια επέστρεψε δυναμικά στη δουλειά, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει και τα ψώνια της στην Κηφισιά, το Σάββατο 21 Απριλίου.

Casual ντυμένη με την τελευταία λέξη της μόδας, έκανε μια βόλτα στα μαγαζιά, είδε τις βιτρίνες, ενώ στη συνέχεια συναντήθηκε για καφέ και για φαγητό με τους συνεργάτες της, εκμεταλλευόμενη την ηλιόλουστη μέρα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top