Αμαλία Κωστοπούλου: Οι δύσκολες στιγμές μακριά από την οικογένειά της

Όσα εξομολογήθηκε η κόρη της Τζένης Μπαλατσινού μέσω Instagram

Η Αμαλία δηλώνει περίτρανα... daddy's girl!

Η κόρης της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου, Αμαλία, τα τελευταία χρόνια μένει μόνιμα στην Αμερική, όπου και εργάζεται, έχοντας αφήσει πίσω στην Ελλάδα την οικογένεια, τους συγγενείς και τους παιδικούς της φίλους.

Η Αμαλία Κωστοπούλου μας συστήνει τον… παππούλη της! 

Η ίδια είναι fan των social media και έτσι θέλησε πριν λίγες μέρες να κάνει ένα Q&A στο  Instagram και ν’ απαντήσει στις ερωτήσεις των followers της για θέματα που αφορούν την προσωπική της ζωή.

Μία από τις ερωτήσεις που της έκαναν οι ακόλουθοί της ήταν το πόσο δύσκολο ήταν να αφήσει την οικογένειά της και να πάει να μείνει μόνιμα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

«Είναι πάρα πολύ δύσκολο γιατί είμαι πολύ κοντά με την οικογένειά μου και ειδικότερα με τα αδέρφια μου. Μου λείπουν πάρα πολύ και προσπαθούμε να κάνουμε ‘’face time’’ όσο πιο συχνά μπορούμε. Όμως, αγαπώ πολύ τη ζωή μου στο Λος Άντζελες και έχω φτιάξει μια δικιά μου οικογένεια από ‘’επιλεγμένους’’ φίλους εκεί, που νιώθουμε ο ένας κοντά στον άλλο και έτσι δεν νιώθουμε τόση μοναξιά», απάντησε με ειλικρίνεια η Αμαλία Κωστόπουλου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top